10 Ağustos

10 Ağustos

Son dakika 10 AĞUSTOS haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 10 AĞUSTOS ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 10 AĞUSTOS haber sayfamızda bulabilirsiniz.

10 Ağustos

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 10 ağustos gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.991 10 ağustos haberi bulunmuştur. Tüm 10 ağustos haberleri aşağıda listelenmiştir.
TCG Kınalıada'dan yola çıktı!
TCG Kınalıada'dan yola çıktı! TCG Kınalıada korveti, Japonya'ya 134 yıl önce iadei ziyaret yapan Ertuğrul Fırkateyni, dönüş yolunda yakalandığı fırtına sonucu kayalıklara çarparak batan geminin anısına Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeye demir atacağı belirtildi.
8.04.2024 Gündem
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi
Jeffrey Epstein kimdir? Milyarder Jeffrey Epstein'in davasında kimlerin adı geçiyor? İşte Jeffrey Epstein listesi ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı. Söz konusu gelişmenin ardından Jeffrey Epstein kimdir, sorusunun yanıtı sorgulanırken Jeffrey Epstein listesi için aramalar da arttı. Peki, Jeffrey Epstein olayı nedir? İşte Jeffrey Epstein listesi
4.01.2024 Gündem
Euro/dolar paritesinde 4.5 ay sonra bir ilk! Zirveyi gördü
Euro/dolar paritesinde 4.5 ay sonra bir ilk! Zirveyi gördü Euro/dolar paritesi 1.10294'e çıkarak 10 Ağustos'tan bu yana görülen en yüksek seviyeye ulaştı.
22.12.2023 Ekonomi
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor?
50 +1 nedir? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne anlama geliyor, nasıl işliyor? Siyasetteki yüzde 50+1 tartışmasıyla ilgili açıklama yapan MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'Bu konuda bizim geçmişten bugüne söylediğimiz sözler paylaştığımız görüşler bellidir. Bugün de aynı çizgide, aynı görüşteyiz.' dedi. Söz konusu açıklamanın ardından 50 +1 tartışmaları gündem oldu. Peki, 50 +1 nedir, 50 +1 ne demek, 50 +1 sistemi ne anlama geliyor? 50 1 sistemi değişecek mi, 50+1 sistemi ne zaman geldi, 50+1 sistemini kim getirdi?
21.11.2023 Gündem
Vasvar Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vasvar Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Vasvar Antlaşması Özeti Ve Önemi... Vasvar Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı İmparatorluğu ile Avusturya Arşidüklüğü arasında yapılan antlaşma Vasvar Antlaşması olarak bilinmektedir. Aynı zamanda bu iki ülke arasında yapılmış olan bir Barış Antlaşması olarak da ifade edilir. Böylece bu antlaşma 1663 ile 1664 yılları arasında Osmanlı İmparatoru ile Avusturya arasında yapılan savaşı da sona erdirmiştir. Özellikle yapılan bu antlaşma sayesinde her iki taraf da bir süre kendini toplama, güçlenme ve dinlenme imkanı da buldu. Çünkü karşılıklı olarak saldırmazlık maddesi bu antlaşma içerisinde yer almaktadır.
15.09.2023 Eğitim
Sevr Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sevr Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Sevr Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sevr Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Sevr antlaşması Osmanlı devletine dayatılan sözde barış antlaşması olarak tanımlanabilir. Sevr antlaşması aynı zamanda İstanbul hükümeti tarafından imzalanan ancak askıda kalan bir antlaşma olarak da bilinmektedir. Bu antlaşmaya bakıldığında Anadolu'daki birçok bölge diğer Avrupalı devletler tarafınca paylaşılacaktır. Milli mücadelenin doğmasına neden olarak geçen Sevr antlaşması büyük ölçüde önemli maddeler içeren bir anlaşmadır.
14.09.2023 Eğitim
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana...
Aşkları Türkiye'yi yasa boğdu! Bir tokat yüzünden 2 can toprağa düştü, Dilan ve Yakup sonsuza kadar yan yana... Muş'un Korkut ilçesine bağlı Tan köyünde karşılıklı sevgi besleyen Dilan Tuna (21) ve Yakup Sönmez (26), 3 gün arayla hayatına son verdi. Yıllarca kavuşma hayaliyle yaşayan Dilan ve Yakup, genç kızın babasının attığı tokatın ardından peşpeşe ölüme gitti. Şimdi hem Dilan’ın, hem Yakup’un babası üzgün. Ama giden gitti. Yan yana toprağa verilen Tuna ve Sönmez’in mezar taşlarına tülbent bağlandı.
20.08.2023 Yaşam
UEFA sıralaması değişti, Avrupa'da 4'te 4! 18 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu?
UEFA sıralaması değişti, Avrupa'da 4'te 4! 18 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu? UEFA ülkeler sıralaması değişti. 10 Ağustos UEFA ülke puanları sıralaması Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ve Adana Demirspor'un galibiyetleri sornası güncellendi. Avrupa kupalarında 3. ön eleme turları heyecanı sona erdi. Temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un tamamının play-off bileti aldığı turların ardından UEFA ülke puanı sıralaması değişti.
18.08.2023 Fenerbahçe
İZDEMİR HALKA ARZ SONUÇLARI ||| İzdemir halka arz kaç lot verdi, İzdemir enerji halka arz ne zaman işlem görecek, İzdemir Enerji hisse borsaya ne zaman girecek?
İZDEMİR HALKA ARZ SONUÇLARI ||| İzdemir halka arz kaç lot verdi, İzdemir enerji halka arz ne zaman işlem görecek, İzdemir Enerji hisse borsaya ne zaman girecek? İzdemir Enerji halka arz sonuçları açıklandı, haberi yatırımcılar tarafından ilgiyle takip ediliyor. İzdemir Enerji talep toplama işlemleri 8-9-10 Ağustos 2023 tarihlerinde gerçekleştirildi. İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. payları eşit dağıtım yöntemiyle satışa sundu, hisselerin halka arz fiyatı da 19,00 TL olarak belirlendi. Peki, İzdemir halka arz sonuçları açıklandı mı, İzdemir Enerji halka arz borsada ne zaman işlem görecek, İzdemir kaç lot verdi?
14.08.2023 Ekonomi
Dans eşliğinde milyonluk soygun! Kameralar anbean kaydetti
Dans eşliğinde milyonluk soygun! Kameralar anbean kaydetti Başakşehir’de otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüpheliler, kepengi kırıp içeri girdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalarak kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden birinin dans ederek kuyumcunun önüne gelmesi pes dedirtti.
13.08.2023 Yaşam
Avrupa'da 4'te 4 geldi, UEFA sıralaması değişti! 10 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu?
Avrupa'da 4'te 4 geldi, UEFA sıralaması değişti! 10 Ağustos UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye kaçıncı oldu? UEFA ülkeler sıralaması değişti. 10 Ağustos UEFA ülke puanları sıralaması Galatasaray'ın, Fenerbahçe'nin, Beşiktaş'ın ve Adana Demirspor'un galibiyetleri sornası güncellendi. UEFA Konferans Ligi 3. turunda iki ekip evinde oynarken Beşiktaş, Azerbaycan'dan Neftçi Bakü'nün konuğu oldu. 3 puan için sahaya çıkan temsilcilerimiz galibiyete uzand. Bu turda alacakları galibiyetlerle UEFA ülkeler sıralamasında Türkiye'nin yeri değişti.
11.08.2023 Gündem
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı
OFİS YEM HALKA ARZ NE ZAMAN? ||| Ofis Yem halka arz hangi bankalar var, Ziraat Bankası’nda var mı, nasıl-hangi bankadan alınır? Ofis Yem Gıda kaç lot verir? Ofis Yem halka arz ve lot fiyatı Ofis Yem halka saatleri, tarihi ve hisse fiyatı merak ediliyor. Sermaye Piyasası Kurulu, Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığını açıkladı. Ofis Yem halka arz başvurusunun onaylandığının açıklanmasının ardından yatırımcılar Ofis Yem halka arz ne zaman? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Ofis Yem Gıda Sanayi halka arz kaç lot verir, hangi bankalarda var, eşit mi oransal mı, katılım endeksine uygun mu? İşte Ofis Yem Gıda hisse kodu ve fiyatı ile ilgili merak edilenler…
11.08.2023 Ekonomi
Selahattin Baki Fransa'ya gitti! Erden Timur anlaşmıştı, PSG'li yıldız Fenerbahçe'ye geliyor
Selahattin Baki Fransa'ya gitti! Erden Timur anlaşmıştı, PSG'li yıldız Fenerbahçe'ye geliyor Transfer döneminde her geçen gün yeni bombalar patlatıyor... Süper Lig'e transferleri için Türkiye'ye bu yaz birçok yıldızın uçağı inerken imzalar atılmaya devam edecek. Son olarak Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray'ın transferi için uğraş verdiği yıldız isim için Fransa'ya gitti. İşte 10 Ağustos son dakika transfer gelişmeleri...
11.08.2023 Fenerbahçe
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir?
Tamer Karadağlı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü oldu! Tamer Karadağlı kimdir? Tamer Karadalı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atandı. 10 Ağustos 2023 Resmi Gazete'de yer alan atama kararıyla sanatçı Tamer Karadağlı'ya görev verildi. Peki Tamer Karadağlı kimdir?
10.08.2023 Gündem
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede?
Malatya'da deprem mi oldu? 10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü nerede? Malatya'da deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. "10 Ağustos Malatya depremi büyüklüğü kaç, merkez üssü neresi" sorusu da gündem oldu. Gündüz saatlerinde Diyarbakır'da bir deprem daha meydana gelmişti. Peki bugün deprem oldu mu? İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem verileri...
10.08.2023 Gündem
10 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da!
10 Ağustos Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline.com'da! Süper Loto bu akşam çekiliyor. 10 Ağustos 2023 Süper Loto sonuçları açıklandı mı sorgusu da gündemdeki yerini aldı. Saat 21:30'daki çekiliş sonrası kazandıran numaralar sorgulanmaya başlanacak. Talihlilerin şanslı numaralara yer vermesiyle hak kazandıkları ikramiyeler verilecek. Peki Süper Loto sonuçları nasıl sorgulanır?
10.08.2023 Ekonomi
Anafartalar Zaferi 108. Yıl mesajları ve 10 Ağustos 1915 Anafartalar Zaferi sözleri! Anafartalar Zaferi nedir, nasıl olmuştur? İşte Anafartalar Zaferi tarihi
Anafartalar Zaferi 108. Yıl mesajları ve 10 Ağustos 1915 Anafartalar Zaferi sözleri! Anafartalar Zaferi nedir, nasıl olmuştur? İşte Anafartalar Zaferi tarihi Anafartalar Zaferi mesajları ve sözleri için araştırmalar arttı. Çanakkale Savaşı'nın dönüm noktalarından birisi olan Anafartalar Zaferi'nin yıl dönümünde şehitleri anmak, onları onurlandırmak isteyenler Anafartalar Zaferi 108. Yıl mesajları ve 10 Ağustos 1915 Anafartalar Zaferi sözleri için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Anafartalar Zaferi nedir, nasıl olmuştur? İşte Anafartalar Zaferi tarihi ile anlamlı kısa uzun resimli Anafartalar Zaferi mesajları ve 10 Ağustos Anafartalar Zaferi ile ilgili sözler…
10.08.2023 Gündem
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi?
Motorine zam var mı, motorine 4 TL zam geldi mi 10 Ağustos 2023? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? Mazota zam var mı, motorine 4 TL zam gelecek mi? 10 Ağustos mazota zam var mı 2023, motorine zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları ile ilgili aramalar devam ediyor. Benzin ve motorin fiyatlarına zam geleceği iddiaları ile vatandaşlar arama motorlarına yönelerek zam gelip gelmediğini sorguluyor. Benzine 2, motorine 4 TL zam geleceği iddiaları sonrası 10 Ağustos motorine zam var mı, mazota zam geldi mi? sorularına yanıt arıyor. İşte 10 Ağustos 2023 akaryakıt fiyatlarında son durum...
10.08.2023 Ekonomi
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Ağustos 2023! Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı, evde bakım parası? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 10 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller
Evde bakım maaşı yatan iller 10 Ağustos 2023! Evde bakım maaşı yatan iller listesi açıklandı mı, evde bakım parası? Evde bakım maaşı yatan iller hangileri? 10 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller Evde bakım maaşı yatan iller sorgulama süreci başladı. Evde bakım parası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evinde bakıma muhtaç, ihtiyacı olan engelliler ile yaşlı bireylere bakan kişilere veriyor. Evde bakım maaşı alanlar ağustos ayında yatırılacak evde bakım parası hakkındaki aramalarını yoğunlaştırdı. Peki, 10 Ağustos evde bakım maaşı yatan iller hangileri, evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu, ne zaman kaç TL yatacak? İşte Evde bakım maaşı yatan iller 9 Ağustos 2023 sorgulama ekranı...
10.08.2023 Ekonomi
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne?
Anadolujet çöktü mü, neden açılmıyor? Anadolu Jet kampanya 9 dolar bitti mi, site zaman düzelecek, siteye ulaşılamıyor sorunu ne? AnadoluJet, 9 dolar+vergilerden başlayan fiyatlarla yurt dışı seferleri düzenleyeceğini açıkladı. Açıklamanın ardından bilet almak isteyen vatandaşlar, siteye giriş yapmak istedi ancak erişim sağlayamadı. Peki, AnadoluJet çöktü mü? Anadolu Jet ne zaman açılacak? İşte AnadoluJet 9 dolar bilet kampanyası detayları ve siteye giriş sorunu ile ilgili detaylar.
10.08.2023 Ekonomi
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
AnadoluJet'ten yeni kampanya! 12 Ağustos'ta sona eriyor
AnadoluJet'ten yeni kampanya! 12 Ağustos'ta sona eriyor AnadoluJet, 9 dolar+vergilerden başlayan fiyatlarla yurt dışı seferleri düzenliyor.
10.08.2023 Ekonomi
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 5 asker şehit oldu
MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 5 asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan P. Söz. Er Mahmut Üçdağ’ın kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı. Böylelikle şehit sayısı 45e yükseldi.
10.08.2023 Gündem
TEKNOFEST’in yeni yarışmasına başvuru için son gün 10 Ağustos
TEKNOFEST’in yeni yarışmasına başvuru için son gün 10 Ağustos Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'in teknoloji yarışmalarına bir yenisi daha eklendi. TEKNOFEST Ankara’da ilk kez düzenlenecek olan Deneyap Kart Robolig Yarışması festival kapsamında robolig formatında düzenlenen ilk yarışma olacak. Yerli olarak geliştirilen Deneyap Kart’ın proje portföyünü genişletmek, proje üretkenliğini yüksek teknoloji tutkunlarıyla buluşturmak amacıyla hayata geçirilen yarışmaya başvuru için son gün 10 Ağustos olarak duyuruldu.
9.08.2023 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

10 Ağustos ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 10 ağustos haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.