1 Milyon Lira

1 Milyon Lira

Son dakika 1 milyon lira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 milyon lira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 milyon lira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Milyon Lira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 milyon lira gelişmeleri de dahil olmak üzere 13.880 1 milyon lira haberi bulunmuştur. Tüm 1 milyon lira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bankaların faiz oranları güncellendi! 1 milyon lira aylık 52 bin lira getiri sağlıyor
Bankaların faiz oranları güncellendi! 1 milyon lira aylık 52 bin lira getiri sağlıyor Merkez Bankası’nın faiz artışı sonrası bankalarda mevduat faiz oranları güncellendi. Bankalarda halihazırda faizler yüzde 57 seviyesine kadar çıktı. Öte yandan döviz dönüşümlü KKM hesaplarından TL mevduata geçiş için bankalar çok daha yüksek faiz oranı sunmaya başladı. Faizlerde yüzde 75’e varan seviye dikkat çekti. Peki 1 milyon TL’si olan ne kazanıyor? Merak edilenler haberin detayında...
28.03.2024 Gündem
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu
Taksi plakalarında fiyatlar eriyor! Eskiden 4 daire parası ediyordu Bir dönem çok popüler olan İstanbul taksi plakası artık güç kaybetmeye başladı. Minibüslerin ve dolmuş plakalarının taksi plakasına dönüşmesi, online seyahat hizmeti veren firmaların artması, korsan taksilerin daha fazla tercih edilmesi gibi durumlar nedeniyle taksi plakaları uzun zaman sonra 6 milyon liranın altına geriledi.
23.03.2024 Ekonomi
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı
CHP'de para sayma görüntüleri soruşturmasında avukatın ifadesi ortaya çıktı CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok
Al-sat yaptığı 48 aracın vergisini ödememişti! Ünlü fenomene büyük şok Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi.
13.01.2024 Gündem
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli
Koç Holding, Tat Gıda'yı Memişoğlu Tarım'a sattı! İşte satış bedeli Koç Holding, Tat Gıda paylarının Memişoğlu Tarım'a satışına yönelik Pay Alım Satım Sözleşmesi imzaladı. Tat Gıda 80.9 milyon dolara satılmış oldu.
9.01.2024 Ekonomi
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar
Uyuşturucuyu sobada yakmaya çalışırken yakalandılar Tokat’ın Pazar ilçesinde polis baskınını fark eden 4 şüpheli, uyuşturucuları sobada yakmaya çalışırken yakalandı.
4.01.2024 Gündem
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor
Taksi plakası büyük zarar ettirdi! Faize konsa 260 bin kiraya verilse 25 bin kazandırıyor Ticari taksiler yatırım aracı olmaktan çıktı. Taksi plakaları bundan 5 yıl önce yaklaşık 1.5 milyon liraya satılırken ve İstanbul’da bu tutara 4-5 daire alınıyordu. Bugün 6.3 milyon liraya alıcı bulmayan taksi plakaları İstanbul’da çok da iyi olmayan bir semtte ancak tek daire alabilir seviyeye düştü. Taksi plakasını yasal olmasa da galericiler aracılığıyla kira verenler 25-27 bin lira gelir elde ederken 6.3 milyon lirayı mevduat faizine konsa aylık gelir 262 bin 500 liraya ulaşıyor. Plaka kiralamak isteyenler de otomobil için verecekleri 1 milyon lirayı faize koysa ayda 40 bin lira faiz geliri elde edebiliyor. İTEO Başkanı Eyüp Aksu, taksi plakası fiyatlarının en az 20 milyon lira olması gerektiğini, tarifelere de yüzde 100’ün üzerinde zam yapılmasını istediklerini söyledi. Birleşik Taksi Şoförleri Derneği Başkanı Hüseyin Duman, taksilerin yarım günlük yevmiyelerinin 900-1000 lira arası değiştiğini belirtti.
13.12.2023 Gündem
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar
Atatürk sevgisini istismar ediyorlar! Sosyal medyadan para topluyorlar Vatandaşların Atatürk sevgisini kullanan bazı kişilerin, işi sosyal medyada bağış kampanyalarına kadar götürüp, para toplamasına her kesimden tepki yağıyor.
12.11.2023 Gündem
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek
Milyarlarca liralık şirket satılıyor! Koç Holding karar verecek 56 yıllık Tat Gıda'nın yeni sahibinin belirlenmesine az bir zaman kaldı. Koç Holding, satın alma tekliflerini değerlendirme aşamasına geçti. Çeşitli uluslararası kuruluşlar, Dardanel ve Yayla Agro satın alma için bağlayıcı teklifte bulundu.
8.11.2023 Finans
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış
Kızını satılığa çıkaran babadan mide bulandıran sözler! Fiyatını da yazmış Kütahya'da bir baba 17 yaşındaki kızını sosyal medyada fotoğrafını paylaşarak satılığa çıkardı. 4 yıl önce yaşanan olayın ardından yeni görüntüler de ortaya çıktı. Geçen yıl da kızının görüntüsünü paylaşan baba Y.D.'nin kızı için istediği fiyatı açıkladığı belirlendi.
3.11.2023 Yaşam
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek
Bunu yapan ev sahibi 1 milyon ceza ödeyecek İzin belgesi almadan turizm amaçlı kiralanan konutları kiraya verenlere, kiralama yapılan her bir konut için 100 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için 15 gün süre verilecek. Verilen 15 günlük süre sonunda izin belgesi alınmaksızın turizm amaçlı kiralama faaliyetine devam edenlere 500 bin lira idari para cezası uygulanacak ve izin belgesi alarak faaliyette bulunabilmesi için bir kez daha 15 gün süre verilecek. Bu süre sonunda bu durum devam ederse 1 milyon lira ceza kesilecek.
3.11.2023 Ekonomi
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş
17 yaşındaki kızını düğünden kaçırmıştı! Kızı için satılık ilanı vermiş Balıkesir'de, ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyıldıktan sonra yaptıkları, 3 gün 3 gece süren düğünün son gününde karakolluk olan O.K. (17) ve D.K. (17) birbirlerinden 'şiddet' ve 'yağma' suçlamasıyla şikayetçi olurken, gelinin babası Y.D.'nin, 2019'da sosyal medya hesabında paylaştığı kızının fotoğrafının üzerine, 'Bu kız satılıktır' yazdığı ortaya çıktı. Damat tarafından 250 bin lira başlık parası alan babanın, daha önce de kızını, dini nikahla evlendirmek istediği kişileri dolandırmaya çalıştığı iddia edildi. Suçlamaları reddeden Y.D., kızının fotoğrafını şaka amaçlı paylaştığını söyledi.
31.10.2023 Gündem
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi
3 gün 3 gece sürecek düğünü ölüm haberi bitirdi! 17 yaşındaki çiftin aileleri birbirine girdi 17 yaşındaki çiftin 3 gün sürmesi planlanan düğünü, son gün polis merkezinde bitti. Balıkesir'de ailelerinin onayıyla resmi nikahları kıyılan O.K. (17) ile D.K.'nin (17), 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünleri, 3'üncü gün polis merkezinde bitti. Takı töreninin ardından bir yakınlarının öldüğünü söyleyerek, memleketleri Konya'ya dönmek isteyen kız tarafı ile damadın ailesi arasında arbede çıktı. Damadın ailesi, düğünde takılan altınların bir kısmını geri aldı, bir kısmı ise gelinin üzerinde kaldı. Erkek tarafı dolandırıldıkları, gelinin ailesi ise kızlarının evde zorla tutulduğu ve şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.
30.10.2023 Gündem
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın
Telefonunu değiştirdi, hayatı alt üst oldu! Tek tavsiye verdi: Kırıp atın, yakın Denizli'de Mehmet Demir, 1 yıl önce eski telefonunu takas edip yeni telefon aldı. Eski telefonundaki bilgileri silmeyi unutunca yaklaşık 1 milyon lira borçlandırılan Demir, 15 farklı icrayla da karşı karşıya kaldı.
26.10.2023 Yaşam
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor
Öğrenciye 'uygun' kiralık ev 12 bin 500 lira! Şikayet yağıyor Kiralık ev fiyatlarının kent merkezindeki ilçelerde 8 bin lira ila 500 bin lira arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun ev bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin lirayı ulaştığı kentte, elektronik ticaret platformlarındaki ilanlarda 2 odalı konutlar, 'Öğrenciye uygun' başlığıyla 12 bin 500 liradan başlayan fiyata kiralanıyor.
7.10.2023 Yaşam
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi...
Ünlü ekonomist Korhan Berzeg 90 gündür kayıp! Metafizikle uğraşan 5 kişi Gönen’de nokta verdi... Dünya Bankası'ndan emekli olduktan sonra tatil için geldiği Balıkesir'de kaybolan ünlü ekonomist Korhan Berzeg'den 90 gündür haber alınamıyor. Umutların tükendiği anlarda 74 gün sonra Tina'nın geri dönmesiyle tekrar hız verilen arama çalışmalarında, Tina'nın bulunduğu günün öncesi ve sonrasında, köyden geçen 30 aracın plakasını belirleyen güvenlik görevlileri sorguladıkları sürücülerden sonuç alamadı. Köyün içme suyunu karşılayan 2 depo ile sulamada kullanılan 1 depoyu boşaltan ekipler, Berzeg'e ait herhangi bir ize rastlamadı.
14.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi  Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg'den yeni açıklama: Köye getirildiğini düşünüyorum Balıkesir'de köpeğiyle birlikte 81 gün önce kaybolan ekonomist Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg, Köpek Tina'nın 74.günde bulunması sonrasında yaşananlar ve son durum ile ilgili bilgi verdi. Angela Berzeg, " Tina’nın bulunması iyi bir şey ama ben hala eşimin nerede olduğunu merak ediyorum. Özlüyorum ve onu bulmak istiyorum, 81 gün gitti. O kayıpsa ne istiyorlar? Tina’nın arama kurtarma çalışmalarıyla geldiğini düşünmüyorum, bir şekilde köye getirildiğini düşünüyorum. Bir şekilde bizim evimize ve arkadaşlarımızın evine geldi, sabahın erken saatlerinde bulundu. İyi bir durumdaydı " dedi. Berzeg'in avukatı Emre Akkaş ise, " Belli bilgiler, mesajlar geliyor, ancak şuana kadar maalesef somut sonuca getirecek bir ihbar henüz olmadı. " İfadelerini kullandı.
5.09.2023 Gündem
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Kayıp Ekonomist Korhan Berzeg'in köpeği Tina ile Angela kavuştu! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. Yöre sakinlerinin gördüğü doberman cinsi köpek Tina'yı alıp Berzeg Ailesi'nin evine getirdiği anda Korhan Berzeg'in eşi Angela Berzeg ile kavuşma anları kameralara yansıdı. Kayıp Korhan Berzeg ile evden ayrılan ve Berzeg'in akıbetine şahitlik ettiği tahmin edilen Tina ile Angela'nın buluşma anı duygu dolu dakikaları da beraberinde getirdi.
1.09.2023 Gündem
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti
Korhan Berzeg'in köpeği 74 gün sonra eve döndü! Esrarengiz kayıpta senaryolar değişti İstanbul'dan geldiği memleketi Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran'da yürüyüşe çıktıktan sonra kaybolan Korhan Berzeg'in (83) yanındaki Doberman cinsi eğitimli köpeği 'Tina', 74 gün sonra eve döndü. 17 Haziran gününden bu yana kayıp olan Korhan Berzeg’in köpeği Tina’nın geri dönüşü hem umutlandırdı hem de akıllara yeni soruları getirdi. Peki Tina, nasıl bu kadar bakımlı ve sağlıklı kalmıştı? Üzerinde durulan senaryolar değişti mi?
1.09.2023 Yaşam
Dans eşliğinde milyonluk soygun! Kameralar anbean kaydetti
Dans eşliğinde milyonluk soygun! Kameralar anbean kaydetti Başakşehir’de otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüpheliler, kepengi kırıp içeri girdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalarak kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden birinin dans ederek kuyumcunun önüne gelmesi pes dedirtti.
13.08.2023 Yaşam
Kuyumcudan 1 milyon liralık altın çalan  şüpheliler kamerada
Kuyumcudan 1 milyon liralık altın çalan şüpheliler kamerada Başakşehir'de otomobille kuyumcunun önüne gelen maskeli ve silahlı şüpheliler, kepengi kırıp içeri girdikten sonra yaklaşık 1 milyon lira değerinde altını çalarak kaçtı. Hırsızlık anları güvenlik kamerasına yansırken, şüphelilerden birinin dans ederek kuyumcunun önüne gelmesi pes dedirtti.
13.08.2023 Haber
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira
Güvensiz ürünlere ceza yağdı! Tam 4.1 milyon lira Ticaret Bakanlığı güvensiz tüketici ürünlerine karşı harekete geçti. Kırtasiyeden mobilyaya, ayakkabıdan deterjan ürünlerine kadar çok sayıda ürün denetlendi. Güvensiz bulunanların üretici ve ithalatçılarına toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
13.08.2023 Yaşam
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza
Ticaret Bakanlığı'ndan güvensiz üretici ve ithalatçılara ceza Ticaret Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "2023 yılı temmuz ayı itibari ile ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı." ifadelerine yer verildi.
12.08.2023 Ekonomi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi
Bakanlık açıkladı: 940 ürün incelendi, 4 milyon ceza kesildi Ticaret Bakanlığı, kırtasiye, oyuncak ve çocuk bakım ürünleri başta olmak üzere temmuz ayı itibarıyla 940 parti ürünü denetledi. Ürünleri güvensiz bulunan üretici ve ithalatçılara toplam 4.1 milyon lira idari para cezası uygulandı.
12.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek
Bakan Özhaseki: Yeni yapılar 4 katı geçmeyecek Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm toplu temel atma töreninde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yeni yapılacak inşaatların fay hattına en az 60 metre uzaklıkta olacağını belirterek, “Sert zeminlere inşa edilecek binalar 4 katı geçmeyecek” dedi.
10.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

1 Milyon Lira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 milyon lira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.