Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Güneşin Kızları 24. bölümde Ali Selin'e olan aşkını Haluk'a anlatıyor. Romantik dakikaların bolca yaşanacağı Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanları ve tüm detayları haberimizde...

Güneşin Kızları 24. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Güneşin Kızları'ndan yine bomba gibi bir bölüm geliyor. Başrollerini; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan'ın paylaştığı dizinin 24. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı, sabırsız bekleyiş başladı. Farklı konusu ve güçlü kadrosu ile ekranlarda büyük ses getiren Güneşin Kızları 24. bölümünde olayların ardı arkası kesilmeyecek.

Ali'yi kaybetmek üzere olduğunu anlayan Selin, itiraf etmek için hazırlık yaparken; Melisa'yı Savaş'ın evinde gören Nazlı, kıskançlık krizlerine girecek. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Güneşin Kızları yeni bölümü 30 kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Selin, Ali'ye olan duygularını açıklıyor!

İkizlerin doğum günü yaklaşmaktadır. Selin, Elif’e yaptıklarından ötürü kendisini çok kötü hissetmektedir. Hatta dört gözle beklediği 18. yaş doğum gününü kutlamak istemediğini söyler.

Ali’nin, Haluk’a kendisini anlattığını duyan Selin fikrini değiştirir. Elif ise boş durmaz. Ali’yi Selin’e karşı doldurur. Selin, Ali’yi kaybetmek üzere olduğunu anlar ve her şey için çok geç olmadan Ali’ye hislerini söylemeye karar verir.

Haberin Devamı

Melisa, Elif’le arkadaş olmak, bu sayede Savaş’a yaklaşmak ister. Nazlı, Savaş’ın evinde Melisa’yı görünce sinirlenir. Savaş ve Nazlı tartışır. Nazlı, Savaş’ın doğum gününe gelmeyeceğini zannederken Savaş, Nazlı’ya sürpriz hazırlamıştır.

Levent ise, Ali’nin kendi oğlu olduğunu açıklamaya karar verir.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır.
Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.
Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler.