Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanın da aşkı hissedeceksiniz-izle

Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanın da aşkı hissedeceksiniz-izle

Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları 17. yeni bölüm fragmanında sürprizler kaldığı yerden devam ediyor. Güneşin Kızları 17. bölümünde izleyicileri; romantik ve heyecan dozu yüksek sahneler bekliyor.

Güneşin Kızları 17. bölüm fragmanın da aşkı hissedeceksiniz-izle

Yeni bölümleri büyük bir merakla beklenen Güneşin Kızları 17. bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de yer aldığı dizinin yeni bölümünde; Selin ve Ali aşkı ortaya çıkıyor, ortalık fena karışıyor. Kanal D'nin sosyal medyaya da sık sık damga vuran dizisi Güneşin Kızları'nda bu hafta sürpriz gelişmeler ve olaylı sahneler arka arkaya geliyor: Haluk, Ahmet'i vuruyor! Selin ve Ali öpüşmesine tanık olan Emre, ortalığı birbirine katıyor. Ahmet ölecek mi? Ali ve Emre yüzleşmesinde neler yaşanacak? Güneş, Selin'e neden tokat atıyor? Oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

GÜNEŞİN KIZLARI 17. BÖLÜM DETAYLARI

Güneşin Kızları yeni bölümünde; Güneş ve Rana, ormanda Ahmet ve Haluk'u bulduklarında şoke olurlar. Ahmet vurulmuştur. Rana, yıllardır başına gelmesinden korktuğu olay gerçekleştiği için kilitlenir. Haluk ise, olayın kaza olduğunu söylemektedir. Nazlı, babasıyla görüştüğünü ve Haluk'un onu tehdit ettiğini annesine söylemeye kararlıdır. Güneş'in kafasında Haluk'un bir katil mi olduğu sorusu varken, Nazlı'nın baba çıkışıyla sarsılır. Güneş, Nazlı'ya Zafer'le görüşmeyeceğini söylese de genç kız kararını vermiştir.

Haberin Devamı

Babalarının gerçekten nasıl bir insan olduğunu bilen Selin de olaya dahil olur. Nazlı, Haluk'un gerçek yüzünü göstermek için bir plan yapar. Bu plan Nazlı'nın, Haluk ileilgili başka bir sırra şahit olmasına sebep olacaktır. Güneşin Kızları 17. bölümünde; Selin ile Ali, aralarındaki ilişkinin ne olacağına daha karar verememişken, Emre videoyu görür. Ali ile yüzleşir. Ali, Selin'in onunla bir ilgisi olmadığını söyleyerek Selin'i korumaya çalışır. Hırstan gözü dönen Emre ise, Haluk'a videoyu göstermeye karar verir. Peri, Nazlı'yı takip eder ve aylardır onunla konuşmaya çalışan adamın babası olduğunu öğrenir. Güneş, Peri'nin babasına gitmek üzere olduğunu öğrenince deliye döner. Zafer'i kızlarından uzak tutmak için her şeyi göze alan Güneş, kendini feda etmeye hazırdır.

Haberin Devamı