Gazete Vatan Logo
Magazin Güneşin Kızları 10. yeni bölüm 2. fragmanında şok - İzle

Güneşin Kızları 10. yeni bölüm 2. fragmanında şok - İzle

Ekranların sevilen dizisi Güneşın Kızları merakla beklenen 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da 2. tanıtım fragmanı ile yayına giren Güneşın Kızları dizisi yaşanan şok gelişmeler ile gündeme bomba gibi düştü. Güneşin Kızları yeni bölüm tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Güneşin Kızları 10. yeni bölüm 2. fragmanında şok - İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşın Kızları bu hafta da yine bomba gibi bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Meraklı gözlerin arasında tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Güneşın Kızları dizisinde bu hafta neler olacak? Tüm ipuçları ve detaylarını Güneşin Kızları 10. bölüm 2. fragman videosunda bulabilirsiniz.

Fenomen dizi Güneşin Kızları yeni bölümü merakla beklenirken, yayınlanan fragman izleyicileri heyecanlandırdı. Farkı konusuyla dikkat çeken Güneşin Kızları 10. yeni bölümünde Nazlı büyüleyecek.

GÜNEŞİN KIZLARI 10. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE

Güneşin Kızları 10. bölüm fragmanıyla gençler arasında sürpriz sahneleri ekrana getirdi. Son bölüm finali nefes kesen Güneşin Kızları yeni bölümünde odak noktası gençlerin aşk itirafları olacak. Her hafta izleyicilerini ekran başına bağlamayı başaran ve şaşkınlık yaratan dizinin bu bölümünde Ali, her fırsatta kaçmaya çalıştığı Selin'e teslim oluyor. Savaş ise Nazlı'ya aşkını itiraf etmeye hazırlanıyor. Güneşin Kızları dizisi yeni bölümü 20 Ağustos Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşacak.

GÜNEŞİN KIZLARI 10. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 10. BÖLÜM ÖZETİ

Güneşin Kızları yeni bölümünde Tatil evinde doğruluk mu cesaret mi oyununu oynarken herkesin içinde "Bize sırtını göster" diyerek Ali'yi çıldırtan Selin, yine rahat durmuyor ve Ali'nin duygularının üzerine gidecek hamleler yapıyor. Ali, her fırsatta kaçmaya çalıştığı Selin'e bu kez teslim oluyor. Güneşin Kızları 10. bölümünde dizinin başından beri Savaş'ın peşinden koşan Nazlı ise bu kez hem ekran başındakileri hem de Savaş'ı şaşırtmaya hazırlanıyor. Yaptığı yanlışı anlayıp kendine acımaya son vermek isteyen Savaş, Nazlı'nın peşinden koşuyor.

GÜNEŞIN KIZLARI'NA SÜRPRİZ TRANSFER

Kanal D'nin yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı ve başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Teoman Kumbaracıbaşı, Tolga Sarıtaş, Hande Erçel, Burcu Özberk, Berk Atan, Meltem Gülenç gibi isimlerin yer aldığı 'Güneşin Kızları' dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu.

Sın olarak geçen hafta final yapan 'Günebakan' dizisinde rol alan Nurseli Tırışkan dizinin kadrosuna dahil oldu.

11. bölümden itibaren izleyici karşısına çıkacak olan oyuncu 'Psikolog Derya' karakterini canlandıracak.

Haberin Devamı