Gazete Vatan Logo

Zor Sevda 23. yeni bölümünde Zoya ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor!

Zor Sevda 23. yeni bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında olacak. Severek izlenen Hint dizisi Zor Sevda'da her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Raziye Zoya ile ilgili gerçekleri öğreniyor, bundan sonra neler yapacağı ise merak konusu oldu. İşte Zor Sevda'nın yeni bölüm fragmanı...

Zor Sevda 23. yeni bölümünde Zoya ile ilgili gerçek ortaya çıkıyor!

Zor Sevda 23. bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyenleri heyecanlandırdı. Sevilen Hint dizisi Zor Sevda'nın yeni bölümünde Zoya ile Asaf arasında neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Diğer yandan Raziye'nin Zoya hakkındaki gerçekleri öğrenmesiyle nelerin değişeceği heyecan yaşatıyor. İşte Zor Sevda'nın yeni bölümünde yaşanacak olaylar...

ZOR SEVDA 23. YENİ BÖLÜM TANITIMI

ZOR SEVDA 23. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

RAZİYE ZOYA’NIN KİM OLDUĞUNU ANLAR

Gündüz kuşağının sevilen dizisi Zor Sevda’nın bu bölümünde Raziye’nin sözleri Tenvir’i küçük düşürür. O da Raziye’nin kendisine saygı duyması için zengin bir aileye gelin gideceğine dair söz verir. Zoya’nın babasını bulmaya bir adımı kalmışken beklenmedik bir engelle karşılaşır.

Tenvir, İmran’ın önünde aşağılanır. Raziye’den öcünü almak için saygın bir aileye gelin gideceğini söyleyen Tenvir gözüne Asaf’ı kestirir. Zoya, son araştırmasını da tamamlar ve babasının telefon numarasına ulaşır. Ancak aradığı numarayı Raziye açar. Sıddıki’nin herkesten sakladığı kızının Zoya olduğunu anlar ve kocasından bu durumu gizler. Raziye, Zoya’ya yalan söyler. Holly Bayramını kutlayan Asaf ve ailesi orada diğer kardeşleri ile karşılaşır. Şirin tam Dilşad’ın bayramını kutlayacakken Asaf annesini alır ve oradan uzaklaşır.

Haberin Devamı

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de ekranlarında…

ZOR SEVDA HİKAYE VE KÜNYE

ZIT KARAKTERLERİN ‘ZOR SEVDA’SI

Hindistan’ın en uzun soluklu dizilerinden ‘Zor Sevda’ sürükleyici öyküsü hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında oluyor. Müslüman iki gencin birbirleri ile tanışmalarının ardından başlayan çatışmalı aşklarının konu edildiği ‘Zor Sevda’ Hint dizisi hayranlarını ekran başına kilitliyor.

Kanal 7 yepyeni bir Hint dizisini daha izleyicilerle buluşturdu. Hindistan’ın en sevilen dizilerinden biri olan Qubool Hai, ‘Zor Sevda’ adıyla Kanal 7’de yayınlanıyor. Dizide izleyiciler Müslüman ailenin çocukları olan Zoya ve Asaf’ın zıtlıklarla dolu aşkına tanıklık ediyor. Bir yandan geleneklerine ve inandığı değerlere sıkı sıkıya bağlı Asaf, diğer tarafta modern bir hayatın içinden gelen Zoya… Başrollerini Surbhi Jyoti ve Karan Singh Grover’ın paylaştığı Qubool Hai – Zor Sevda dizisi; iki farklı hayatın birleştirdiği Zoya ve Asaf’ın aşk hikâyesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

Zoya, anne ve babasından ayrı Amerika’da büyümüş, kendi adetlerine uzak Batılı bir kızdır. Asaf ise dinine ve geleneklerine bağlı Hintli Müslüman bir ailenin oğludur. Hindistan’a hiç görmediği anne ve babasını bulmak için gelen Zoya, hayatının aşkı ile karşılaşacağından habersizdir. Zoya, Asaf’ın sert ve soğuk tavırlarına kızsa da içten içe hoşlanmaya başlar. Aşka inanmayan Asaf’ın ise kalbini Zoya’nın sevgisi yumuşatacaktır.

Zıt karakterlerin ‘Zor Sevda’sı hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de ekranlarında…

Orijinal Adı: Qubool Hai

Oyuncular: Surbhi Jyoti (Zoya), Karan Singh Grover (Asad Ahmed Khan), Ketki Kadam (Humeira Haider Sheikh), Amrapali Gupta (Tanveer/Billo Rani), Vaquar Shaikh (Rashid Ahmed Khan), Tej Sapru (Gaffur Ahmed Siddiqui), Shalini Kapoor Sagar (Dilshad Rashid Ahmed Khan), Surabhi Vanzara (Shireen Rashid Ahmed Khan)

Haberin Devamı

Yapımcı: Gül Khan

Yönetmenler: Amandeep Singh, Arif Ali, Ajay.S.Mishra

Senaristler: Faizal Akhtar, Jainesh Ejardar, Sweksha Bhagat, Divya Sharma, Aparajita Sharma

Ülke: Hindistan Tür: Romantik, Dram