Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

3 Temmuz Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Heyecan dolu anlar yaşatan dizinin son bölümlerini kaçırdıysanız, Star ekranlarından sabahın ilk saatlerinde izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı Star TV ekranlarının yeni dizisi yeni bölümü ile yayına başlayacak. Aksiyon, macera ve heyecan dolu anlar yaşatan dziyi, sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşacak. Hemen ardından 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı dizinin tekrarı sizlerle olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü sevdiklerinizle birlikte sabahın ilk saatlerinde ekranlarınızdan takip edebilirsiniz. 12:00’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programının yeni bölümü sevenleri ile buluşacak. Eğlence dolu kesitler sunan program ile mükemmel bir magazin keyfi yapabileceksiniz. Ünlü camiasına ait tüm merak edilen gelişmeleri ekranlarınızdan öğrenebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:15’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı yerli dizii hayranlarının karşısına çıkıyor. Polisiye kesitleri ile dikkatleri çeken dizi ile güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz. Saatler 15:15’e geldiğinde, “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı tekrar bölümü ile karşınızda yerini alacak. Magazin dünyasının tüm sıcak gelişmelerini anlık olarak ekranlarınızdan takip edebilirsiniz.

Saatler 15:30’a geldiğinde, “Kalbimin Sultanı” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranları renklendiriyor. Salı günü öğle saatlerinde herhangi bir plan yapmadıysanız, bu yerli dizi ile güzel bir TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Tarihi kesitlerle zenginleştirilen dizi akşamınızı çok daha renkli ve eğlenceli kılacak. 18:45’de “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle oluyor. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve gündem başlıklarını bu bültenden tek tek öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Erkenci Kuş” adlı dizinin yeni bölümünü izleme şansı elde edeceksiniz. Aşkı komedi dolu kesitlerle süsleyen yerli dizi, tüm hayranlarını gece saatlerinde bir kez daha ekranları başına topluyor.

Haberin Devamı

23:15’de “İtirazım Var” adlı yerli sinema filmi sizlerle buluşacak. Aksiyon dolu kesitleri ile ekranları dolduran filmi sakın kaçırmayın. Hemen ardından 01:30’da “Soğuk” adlı bir başka yabancı film daha sizlerle olacak. Saatler 03:30’a geldiğinde, “Cesur ve Güzel” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Star ekranlarının vazgeçilmezi olan dizi ile gecenizi çok daha renkli kılabilirsiniz. 04:50’de “Hayat Bazen Tatlıdır” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Renkli dizi ile güzel ve keyifli saatler geçirebileceksiniz.

Haberin Devamı