Gazete Vatan Logo

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 3 Haziran Cumartesi

Star TV’nin 3 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde dizi tekrarları ve Mesut Yar Sunar programı ile başlıyor. Akşam kuşağında ise yeni başlayan dizilerden olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Dizinin bu haftaki bölümü de yine heyecanlı olacağa benziyor. Star TV’nin 3 Haziran Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

STAR TV yayın akışında bugün neler var? – 3 Haziran Cumartesi

Star TV’nin 3 Haziran Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Çilek Kokusu dizisinin tekrar bölümü ile başlıyor. Ardından da saat 08.00’da Mesut Yar Sunar programı ile devam ediyor. Her hafta birbirinden eğlenceli konukları ile Mesut Yar sizlere misafir oluyor! Saat 10.00’da ise en çok izlenen magazin programlarından olan Star Life ekranlarda olacak. Ünlüler neler yapıyor? Bu hafta hangi ünlü kiminle görüntülendi? Hepsi bu programda!

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da ise yerli sinema filmlerinden olan “Delisin! Delisin!” filmi ekranlarda olacak. Hemen ardından da başka bir sinema filmi olan Entelköy Efeköy’e Karşı filmi başlayacak. Saat 15.45’te ise tekrardan ekranlarda başlayan Türk Malı Aile Komedisi dizisinin tekrar bölümü ekranlara gelecek.

Akşam kuşağı ise saat 18.45’te Star Haber ile başlıyor. Dünyada ve ülkemizde meydana gelen son olaylar ve gelişmeler bu saatte ayrıntılı olarak sizlere sunuluyor.

Saat 20.00’da ise yeni başlayan dizilerden olan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 11. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan bitmiyor. Sinan en sonunda Hazan’a her şeyi anlatmaya karar vermiştir. Selin’in planı ise istediği gibi işlemektedir. Kerime de Fazilet’i köşeye sıkıştırarak zor durumda bırakmaya çalışmaktadır. Sinan ise en sonunda gerçekleri açıklamaktadır.

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden hemen sonra ise en sevilen dram dizilerinden olan Anne dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Saat 02.00’da ise Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi programı ile sahur vakti beklenecek.

Sahur programından hemen sonra da Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak.