Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

28 Kasım Salı günü Star TV yayın akışı sabah, 06:45’de “Bugün” adlı haber tadında geçen güncel yaşam programı ile sizleri selamlıyor. Birbirinden farklı konu başlıkları ile zenginleştirilmiş olan canlı yayında gündemin nabzını yoklayan tüm haberlere dair bilgiler aktarılıyor. Celal Pir’in sunumuyla ekranlarda buluşan programı izleyerek tüm güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Ufak Tefek Cinayetler” adlı polisiye anlarla dolu olan sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Nefes kesen yeni bölümü seyrederken bazen şaşkınlık dolu anlar bazen de eğlence ve hüzün dolu anlar yaşayabileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

Sabahın ilk saatlerinde başlayan “Bugün” adlı canlı yayın programı tüm gündem gelişmelerinden bilgi sahibi olmanızı sağlıyor. Ardından saat 08:30’da “Hayat Sırları” adlı sevilen yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza geliyor. Akşam kuşağında yeni bölümünü izleyemediyseniz bu tekrar bölümlerini takip edebilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:00’da Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu sunumu ile devam eden “Duymayan Kalmasın” adlı renkli magazin programı ile karşılaşacaksınız. Ünlülerden sanat camiasına kadar uzanan tüm merak uyandırıcı magazin gelişmeleri ekranlarınıza olacak. Bazen şaşkınlık bazen eğlence dolu anlar yaşatan programı izleyerek keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Hemen ardından 13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ile heyecan dolu bir yayın saati ekranlarda yerini alıyor. Yıllardır izi sürülemeyen kayıplar, neden olduğu kesinleştirilemeyen cinayetler ve artta kalan acılı aileler… Her anı sürükleyici geçen programı izlerken bazen kendinizi tutamayacak duygu dolu anlar yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Öğle saatlerinde yerli iki dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Öncelikle saat 15:30’da “Beni Affet” adlı aşk temalı olan yerli dizinin yeni bölümünü izleyebileceksiniz. Ardından saat 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı sevilen diğer dizinin yeni bölümü sizlerle olacak.

19:00’da “Star Haber” ile akşam kuşağı yayına geçiyor. Ekranlarınızdan; siyaset, spor, aktüel, sağlık, alışveriş, ekonomi ve yaşam gibi daha pek çok konu başlıkları sayesinde birbirinden farklı haberler seyredebileceksiniz Objektif, güvenilir ve çarpıcı haberler ile gündeme dair tüm merak ettiklerini öğrenebilirsiniz.

20:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı sürükleyici dizinin yeni bölümü ile karşı karşıya kalacaksınız. Yıllar boyu arkadaşlık bağları devam eden kadınların aralarında farklı anlar mı yaşanacak? Akıllarda farklı soru işaretleri oluşturan fragmandan sonra merak ettiğiniz tüm gelişmeleri yeni bölümü seyrederken cevaplandırabilirsiniz.

23:45’de sevilen dizi “Siyah İnci” tekrarı ile bir kez daha sevenlerinin karşısına geçiyor. 02:30’da “Tut Sözünü” adlı sinema filmi ile güzel bir film keyfi yapabileceksiniz. Hemen ardından 04:40’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programının tekrarı ekranlara aktarılacak.

Haberin Devamı