Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

23 Mayıs Çarşamba gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen heyecan dolu dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız sabah saatlerinde bu tekrarını kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Recep İvedik 2” adlı yerli sinema filminin tekrarı yayına geçiyor. Bol kahkahalı kesitler sunan film ile eğlenceli bir akşam sizleri bekliyor. Sevdiklerinizle birlikte mükemmel bir sinema keyfi gerçekleştirmek istiyorsanız bu bol kahkahalı filmi izlemeyi unutmayın. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi edinmek için haberimizin devamını takipte kalabilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 23 Mayıs Çarşamba

Sabah saat 07:00’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü yayın akışına başlıyor. Polisiye sahneleri ile aksiyon severlerin dikkatini çeken dizi mükemmel bir sabah keyfi gerçekleştirmenizi mümkün kılıyor. Saatler 08:30’a geldiğinde, “Beni Affet” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Ekranların renkli dizisi ile güzel ve keyifli bir sabaha başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından diğer fenomen dizi “Adını Sen Koy” ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen iki dizi, tüm hayranlarını bir kez daha ekranlar karşısına çekmeyi başaracak. Saat 11:00’da “Duymayan Kalmasın” adlı magazin programı yayın akışına geçiyor. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu ortaklığı ile sunulan magazin programından ünlülerin yaşamındaki tüm gelişmeleri takip edebileceksiniz. Ünlülerin eserlerinden aşk yaşantılarına, klip çekimlerinden komedi dolu anlarına kadar pek çok merak uyandırıcı gelişme sizlerle olacak.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Olay Yeri Balçiçek İlter” adlı güncel yaşam programı ekranlar karşısına çıkıyor. Güncel yaşam programından geçmişi yıllar öncesine dayanan pek çok acıklı hayat öyküsüne tanık olabilirsiniz. Kayıplardan yaşanmış cinayet olaylarına kadar tüm yaşanmışlıklar bir bir araştırılıyor ve muhabir ekiplerinin araştırmaları ile gün yüzüne çıkıyor.

Haberin Devamı

16:00’da “Beni Affet” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen dizinin yeni bölümü ile mükemmel bir gün ortası sizlerle oluyor. Hemen ardından 17:15’de “Adını Sen Koy” adlı dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Sevilen iki dizinin yeni bölümünü izleyerek gün ortanıza renklilik ve heyecan katabilirsiniz. 19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Akşam bülteninden sağlık, siyaset, emlak, hava durumu, spor, genel kültür, politika ve yaşam gibi konu başlıklarına dair tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebileceksiniz.

20:00’da “Recep İvedik 2” adlı komedi dolu yerli sinema filmi yayın akışına başlayacak. Çocuklarınızla birlikte ailece izleyebileceğiniz film ile mükemmel bir akşam vakti geçirebilirsiniz. 22:30’da “Hesapta Aşk” adlı sinema filmi yayın akışına geçecek. Sevilen filmi izlerken akşamınızı çok daha renkli ve eğlence dolu hale getirebilirsiniz. 02:15’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini programın yeni bölümü ekranlar karşısına geçiyor. Sahur vaktinde ekranlara gelen programdan dini anlamda merak edilen pek çok konuda detaylı bilgiler edinebileceksiniz. 03:30’da ise “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkacak.

Haberin Devamı