Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 21 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü dizisinin eski bölümlerinden biri ile başlıyor ve haber programı ile de devam ediyor. Akşam kuşağında ise Kara Sevda dizisinin final bölümü ekranlarda olacak. Uzun bir süre sonra final yapan dizide her şey açığa kavuşacak.

Star TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba

Star TV’nin 21 Haziran Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 06.15’te Güzel köylü isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve hemen ardından da Bugün isimli haber programı ile devam ediyor. Bugün programında, bir önceki gün ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar hakkında bilgi alabilir ve günlük gelişmeleri yakından takip etme imkânı bulabilirsiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Haber programından hemen sonra ise günlük dizi olan Beni Affet dizisinin eski bölümlerinden birisi Star TV ekranlarında olacak. Ardından ise yerli bir Star TV dizisinin tekrar bölümü yayınlanacak. 12.00’da ise Duymayan Kalmasın isimli magazin programı başlayacak. Ünlülerin hayatlarında neler olup bittiği bu programda masaya yatırılacak ve derin konuşmalar yapılacak.

14.30’da ise Ezgi Sertel ile Lezzetin Haritası isimli program başlıyor. Tekrar bölümü olan bu saatte ülkemizdeki lezzetler tanıtılacak ve farklı yörelere gidilecek. Sonra ise Zuhal Topal’la isimli gündüz kuşağı programı başlayacak. Bu programda bekârlar ve yeniden yuva kurmak isteyenler taliplerini bekleyecek.

Haberin Devamı

19.00’da Star Haber başlayacak. Gün içerisinde dünyada ve ülkemizde meydana gelen önemli gelişmeler ayrıntıları ile birlikte bu bültenden aktarılacak. Ardından ise Kara Sevda dizisinin final bölümü Star TV ekranlarında olacak. 74. Bölüm ile ekranlara veda edecek olan dizide heyecan yine doruk noktada yaşanacak. Emir’in Zeynep ve Deniz’i kaçırması Nihan ve Kemal’i bir kere daha çıkmaz sokmuştur fakat bunu çözmek için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalışırlar. Emir ise kurduğu oyunda galip olduğunu düşünmektedir. Emir’in içinde bulunduğu çaresizlik ise Zeynep’in umudu olmaya başlayacaktır.

Kara Sevda dizisinden hemen sonra ramazan gecelerinin vazgeçilmezi olan Fatih Çıtlak ile Ramazan Bereketi programı Star TV ekranlarında olacak.