Gazete Vatan Logo

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

12 Haziran Salı gününe ait olan Star TV yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Sevilen renkli dizinin tekrar bölümünü seyrederek sabahınızı daha heyecanlı ve güzel şekilde geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Celal ile Ceren” adlı yerli sinema filmi ekranlara dahil olacak. Komedi dolu kesitleri ile herkesi güldürmeyi ve eğlendirmeyi başaran filmi, evinizde seyrederek kahkaha dolu bir sinema keyfi gerçekleştirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Star TV yayın akışında bugün neler var? - 12 Haziran Salı

Sabah saat 07:00’da “Fazilet Hanım ve Kızları” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Heyecan dolu kesitler sunan dizi ile güzel bir sabah keyfine hazır olun. Ardından saat 09:30’da “Kiralık Aşk” adlı neşeli dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Final yapan dizi, tekrar bölümleri ile tüm hayranlarını bir kez daha ekranları karşısına çekecek. Saatler 12:00’a geldiğinde, “İstanbullu Gelin” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayına başlıyor. Gün ortasında başlayan dizinin tekrar bölümü ile mükemmel anlar yaşayabileceksiniz.

STAR TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:30’da “En Güzel Bölüm” adlı magazin programı ile yayın akışı devam ediyor. En güncel ve en bomba magazin olaylarını detaylı şekilde bu programdan öğrenme imkanı elde edebileceksiniz. Hemen ardından 15:45’de “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. Mükemmel bir dizi keyfi yaşamak isterseniz ve dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın.

19:00’da “Star Haber” adlı akşam bülteni ile yayın devam ediyor. Bültenden tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri tek tek ayrıntıları ile öğrenebileceksiniz. Hemen ardından saat 20:00’da “Celal ile Ceren” adlı yerli sinema filmi ekranlara geçiyor. Bol kahkahalı bir gün geçirmek isterseniz bu filmi seyrederek güzel anlar yaşayabilirsiniz. 22:30’da “Ufak Tefek Cinayetler” adlı dizinin tekrar bölümü karşınızda olacak. 23:45’de “Celal ile Ceren” adlı filmin tekrarı yayında olacak. 01:45’de “Halil Necipoğlu ile Ramazan Bereketi” adlı dini program yeni bölümü ile ekranlara geçiyor. Ardından 03:30’da “Güzel Köylü” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Final yapan dizinin tekrarlarını bir kez daha seyretmek isterseniz hafta içi her gün sabaha karşı Star ekranları karşısında yerinizi alın.

Haberin Devamı