Gazete Vatan Logo

SSK Bağkur prim borcu sorgulamaları için online uygulama!

Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri için internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. SSK ve Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık bilgilerini internetten öğrenebilmelerini sağlayacak online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemi 7 gün 24 saat gerçekleştirilebiliyor.

SSK Bağkur prim borcu sorgulamaları için online uygulama!

İnternet hizmetlerinin her geçen gün büyük bir hız ile popülerleşmeye başladığı Türkiye’de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından milyonlarca mükellefe yönelik olarak internet hizmetleri oldukça etkin ve yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) mükelleflerinin ve Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık durumu bilgilerini internet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilmelerinin sağlanabilmesi amacı ile online SSK Bağkur sorgulama hizmeti sunuluyor. Bu şekilde Türkiye’deki milyonlarca özel sektör alanında çalışması ile SSK mükellefi olan vatandaşın veya kendi nam ve adına çalışması ile Bağkur sigortası mükellefi olan vatandaşın güncel sigortalılık durumu bilgilerine modern yüzyılın online işlem fırsatlarından ve kolaylıklarından yararlanarak ulaşabilmeleri sağlanıyor. Vatandaşlar internet üzerinde 7 gün 24 saat SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

Haberin Devamı

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan ve son yıllarda Türkiye’de internet teknolojilerini son derece etkin bir şekilde kullanmakta olan Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamaları Türkiye’de SSK ve Bağkur mükelleflerinin güncel sigortalılık bilgilerine ulaşabilmelerini sağlayacak SSK Bağkur sorgulama işlemlerini online olarak gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesini sağlıyor. Günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde sigortalılık ve emeklilik hizmetlerinde modern yüzyılın gelişmiş ve çağdaş ülke standartlarının yakalanabilmesinin sağlanabilmesi amacı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) tarafından 2006 yılında kurulan Sosyal Güvenlik Kurumu bu tarihten itibaren internet hizmetlerine önemli şekilde ağırlık veriyor. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde internet teknolojilerini en etkin şekilde kullanan kamu kurum ve kuruluşları tarafından hizmete açılmış olan kamu hizmet ağı uygulamaları arasında en geniş ve en kapsamlı hizmet çeşitliliğine sahip olan kamu hizmet ağı olarak e-SGK ağı ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

21.yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte yaşamının her alanında elektronik ortama nerede olursa olsun erişim sağlayabilen vatandaşlar, internet üzerinde kendisine sunulmuş olan tüm dijital hizmet kanalları aracılığı ile yaşamı içerisindeki her türlü ihtiyacını çok daha hızlı ve çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu çerçevede de Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan e-SGK ağı hizmetleri ile SSK Bağkur sorgulama işlemleri ile her ihtiyaç duyulduğunda hem SSK hizmet dökümüne hem de Bağkur hizmet dökümüne internet üzerinden ulaşılabilmesini sağlıyor.

Günümüzde 7 gün 24 saat işlem gerçekleştirebilme şansı bulunan sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları ile e-Devlet SSK Bağkur sorgulama işlemi kolaylıkla günün her saatinde gerçekleştirilebiliyor. Ancak SSK ve Bağkur mükelleflerinin internette yer alan sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden online şekilde kolaylıkla SSK Bağkur sorgulama işlemlerini gerçekleştirebilmeleri için öncelikli olarak e-Devlet kimlik doğrulaması işlemini gerçekleştirmeleri gerekliliği bulunuyor.

Haberin Devamı