Gazete Vatan Logo

SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini E-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile birlikte artık SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet erişiminin olduğu her yerden yapılabiliyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri internetten online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini günün her saatinde yapabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internette e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.

SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini E-devlet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından son yıllarda hızla gelişen modern mobil akıllı cihaz teknolojileri ile dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de çok yüksek kullanım seviyelerine ulaşmakta olan internet altyapısı vatandaşlara sunulmakta olunan sigortalılık ve emeklilik hizmetleri alanında da son derece etkin ve aktif şekilde kullanılıyor. Bu çerçevede de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ağı olan e-SGK ağı uygulamaları ile sadece dakikalar içerisinde SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından da gerçekleştirilebilmesine yardımcı oluyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan ve tüm vatandaşlar tarafından son derece pratik ve kolay bir şekilde kullanılabilmekte olunan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte sadece dakikalar içerisinde sigortalılık ve emeklilik işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. Özellikle de modern yüzyıl Türkiye’sinde tüm vatandaşların Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile ilgili olan tüm sigortalılık ve emeklilik işlemlerini sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirebilmelerine yardımcı olabilmek amacı ile internet üzerinde yer alan online hizmet uygulamaları son dönemlerde çok daha geniş kapsamlara ulaşmaya başladı. Bu kapsamda da Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur sigortası mükellefleri tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemi çerçevesinde de internet üzerinde yer alan dijital hizmet uygulamaları son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından internet ortamı üzerinde hizmete açılmış olan e-SGK ağı uygulamaları ile birlikte SSK ve Bağkur sigortası mükellefleri tarafından en güncel sigortalılık durumu bilgilerinin öğrenilebilmesine yardımcı olacak SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinden sadece dakikalar içerisinde gerçekleştirilebiliyor. Bu çerçevede de internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) e-SGK ağı hizmetleri ile birlikte sadece dakikalar içerisinde her zaman internet erişiminin söz konusu olduğu her yerden gerçekleştirilebilmekte olunan online SSK Bağkur sorgulama işlemleri sayesinde sigorta sicil numarası, sigorta prim ödeme gün sayısı, sigorta müstahaklık durumu, sigorta hak sahipliği, sigorta toplam kazanç, sigorta ilk işe giriş tarihi ve sigorta işe giriş çıkış tarihi gibi pek çok bilgiye kolaylıkla ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı

21.yüzyıl modern yüzyıl teknolojileri sayesinde artık vatandaşlar yaşamlarının her alanında nerede bulunuyor olursa olsun internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu çerçevede de internet erişiminin söz konusu olduğu her yerde SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından online SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkün oluyor. SSK ve Bağkur mükellefleri internette güncel sigortalılık durumu bilgilerini öğrenebilmesine yardımcı olacak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından sunulan online SSK Bağkur sorgulama işlemlerini e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor. Ancak e-Devlet Kapısı üzerinde tüm e-SGK ağı işlemlerinde olduğu gibi online SSK Bağkur sorgulama işlemlerinde de kimlik doğrulaması işlemlerinin gerçekleştirilmesi gerekliliğinin olduğunun unutulmaması gerekiyor.

Haberin Devamı