Gazete Vatan Logo

SMS İle Araç Hasar Kaydı Sorgulama Yapabilirsiniz

Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini sms ile yaparak otokontrol sisteminden yararlanabilirsiniz. Araç sorgulama için tüm detaylar tramer kayıtları aracılığı ile araç sahiplerinin hizmetine sunulmuştur. SMS ile araç hasar sorgulama detayları haberimizde.

SMS  İle Araç Hasar Kaydı Sorgulama Yapabilirsiniz

İkinci el piyasasını yakından ilgilendiren ve ikinci el araç almak isteyenlerin mutlaka yapması gereken araç hasar kaydı sorgulama işlemleri Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sıkılmaya araç hasar kaydı sorgulama başlığı ile sunulmaya başlanmış durumdadır. Uygulamanın kullanıma açılması ile birlikte vatandaşlar yoğun bir şekilde araç hasar kaydı sorgulama yaparak araçların hasarları hakkında bilgi almak istemektedir. Yapılan işlemler sonucunda sistemde kayıtlı olan tüm hasar bilgilerine ulaşılabilmesi mümkündür. Bu açıdan ulaşılabilecek olan bilgilerin resmi olması da uygulamalara güvenilirliği arttırmıştır. Sizlerde araçlar için merak ettiğiniz hasar durumlarında araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini yapmanız yeterli olacaktır.

ARAÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini yapmak isteyen vatandaşların cep telefonları üzerinden mesaj göndermesi ve bu şekilde bilgi olması mümkündür. Bu açıdan vatandaşların araçların plakalarını mesaj bölümüne yazarak mesajı 5664’e göndermesi yeterli olacaktır. Gönderilecek olan mesajın ardından sistemde kayıtlı olan ve ilgili plakaya ait olan tüm hasar bilgileri vatandaşlara mesaj olarak gönderilecektir ve bu sayede araç hasar kaydı sorgulama işlemi de tamamlanmış olacaktır.Yapılacak olan araç hasar kaydı sorgulama işlemleri sistem tarafından 4 TürkLirası ile ücretlendirilmektedir. Belirtilen ücretin tahsil edilmesi ile birlikte vatandaşlara araç hasar kaydı sorgulama sonucu gönderilecektir.

Haberin Devamı

Belirtilen hizmetten tüm vatandaşların yararlanması mümkündür. Hizmetten yararlanmak için herhangi bir operatör kriteri ya da başka bir şart da bulunmamaktadır. Bu açıdan ihtiyaç dahilinde tüm vatandaşlar hizmet üzerinden bilgi alınabilir ve araçları ile yapacağı işlemleri güvenli bir şekilde tamamlayabilir. Bu kounda devletin kurumları tarafından kişilere büyük bir kolaylık sağlanmış durumdadır. Üstelik hasar kaydı dışındaki durumlar için de sorgulama yapılabilmektedir.

Haberin Devamı