Gazete Vatan Logo

Sır 4 gün!

Yalnız yürürken görüntüleri ortaya çıktı

Sır 4 gün!

Amerika’dan geldiği İstanbul’da kayıplara karışan Amerikalı Sarai Sierra’nın Türkiye’ye geldikten 6 gün sonra Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a gittiği, burada bir gün kaldıktan sonra da Almanya’nın Münih kentine geçtiği ortaya çıktı. 19 Ocak’ta tekrar İstanbul’a döndüğü belirlenen Sierra’nın son olarak da 20 Ocak günü İstiklal Caddesi’nde tek başına yürürken görüntülerine ulaşıldı.

İstanbul’a 8 Ocak’ta gelişinin ardından 12 gün sonra son olarak kiraladığı oda sahibi Yiğit Y. tarafından görülen ve bu tarihten sonra da kendisinden haber alınamayan Amerikalı Sarai Sierra’nın kayboluşu üzerindeki sır perdesi hala aralanamadı. Sarai’yi bulmak için Beyoğlu’nu karış karış tarayan polis, genç kadının İstanbul’da görüştüğü kişi ya da kişilerin olup olmayacağını öğrenmek için kamera kaydı topluyor. Yapılan çalışmalarda Sarai’nin son görüldüğü 20 Ocak günü öğle saatlerinde Beyoğlu İstiklal caddesinde görüntüleri elde edildi. Görüntülerde Sarai’nin tek başına gezdiği görüldü.
Sır 4 gün
Seyahat trafiği

Sarai Sierra’nın İstanbul’a gelişinin ardından yapılan havalimanı çıkış incelemelerinde polis ilginç bir detaya ulaştı. Ailesi tarafından ilk defa yurt dışına çıktığı söylenen Sarai Sierra’nın 8 Ocak’ta İstanbul’a gelişinin ardından 15 Ocak’ta tarifeli seferle Hollanda’nın başkenti Amsterdam’a gittiği belirlendi.


Amsterdam’la yapılan görüşlerde de Sierra’nın buradan da yine havayoluyla Almanya’nın Münih kentine gittiği ortaya çıktı. İstanbul’dan ayrıldıktan sonra üç gün Avrupa’da kalan Sierra’nın 19 Ocak’ta tekrar İstanbul’a döndüğü belirlendi. Polis ilk defa yurt dışına çıktığı belirtilen bir kadının hiç bilmediği ülkelerde gidişli dönüşlü seyahat trafiğinin gizemini çözmeye çalışıyor.
Sır 4 gün
Kargoda ne vardı?

Polisin Sarai’nin kaldığı ev ve çevresinde yaptığı incelemelerde elde ettiği bir tanık ise olaya farklı bir boyut kazandırdı. Eve gelen bir postacının Sarai Sierra’ya Amerika’dan gelen bir kargo vermek üzere geldiği ancak Sarai’nin odasında olmaması nedeniyle paketin Sarai’ye ulaşmadığı öğrenildi. Postacının paketi Sarai’ye Avrupa seyahati öncesinde getirdiği öğrenildi. Polis şimdi içerisinde ne olduğu belli olmayan paketin Sarai’nin ortadan kaybolması ile ilgisini araştırıyor.

>>>>>>>>>SIERRA'YI BULANA ÖDÜL VERECEKLER<<<<<<<<<



>>>>>>>>>ODASINDA KAN LEKESİ ARANDI!<<<<<<<<<


Ipad’in şifresi çözecek

Genç kadının izini süren polis, Sierra’nın son olarak kaldığı odada yaptığı incelemelerde iki bavul, pasaportu, Ipad ve sağlık kartı ile bazı eşyalarını inceleme altına alındı. Amerika’dan Türkiye getirdiği hattı hiç kullanmadığı belirlenen Sarai Sierra’nın Türkiye’de ailenin de bilmediği bir kişi ile görüşmede olduğu tahmin ediliyor. Polis Sierra’nın telefon görüşmelerini ismi henüz tespit edilemeyen bir kişi tarafından temin edilen başka bir hatla yaptığını düşünüyor. Sarai Sierra’nın Amarika’dan gelecek ailesinin Ipad’in şifresini vermesiyle genellikle internet üzerinde iletişim kurduğu kişiler mercek altına alınacak.

Haberin Devamı