Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

21 Nisan Cumartesi gününe ait Show TV yayın akışı sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı eğlence ve keyif dolu sabah programı ile ekranlar karşısındaki yerini alıyor. Miniklerin masum konuşmalarını, komedi dolu skeçlerle ortaya koyan programı sakın kaçırmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin keyifli ve renkli yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Konak halkının renkli karelerini seyrederken akşamınızı çok daha keyif verici hale dönüştürebileceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 21 Nisan Cumartesi

Sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı renkli ve keyif dolu çocuk programının tekrar bölümü sizlerle olacak. Ardından 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı sabah yayını karşınıza çıkacak. Ebru Akel’in sunduğu programda diyetten beslenmeye, spordan egzersize kadar uzanan sağlıklı yaşama özgü pek çok merak edilen gelişmeler ele alınıyor. Hemen ardından 10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı eğlence ve keyif dolu magazin programı karşınıza çıkıyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm bomba gelişmeler ekranlarınıza aktarılacak. Ünlü yaşamına özgü tüm merak edinler detayları ile sizlerle!

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek lezzetlerinin hazırlandığı program karşınızda yer alacak. Diyar diyar gezen ünlü sunucu, her yörenin kendine has enfes yemeklerini tanıtıyor ve ekranları karşısındaki tüm seyircilerine farklı memleketler görebilme imkanı sunuyor. Saatler 14:00’a geldiğinde, “Tehlikeli Karım” adlı fenomen dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. Sevilen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın! Saatler 17:00’a geldiğinde, “Çocuktan Al Haberi” adlı eğlence ve renklilik dolu program karşınıza çıkıyor. Miniklerin heyecan dolu anlar yaşamasını mümkün kılan eğlence dolu program hafta sonunuzu çok daha renkli hale getirecek.

Haberin Devamı

18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni ile yayın akışı devam ediyor. Siyaset, sağlık, ekonomi, yaşam, emlak, piyasa ve politika gibi daha pek çok konu alanlarına özgü gelişmeler ekranlarınızda yerini alıyor. 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınız karşısına dahil oluyor. Show ekranlarının fenomen dizisi ile mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. 00:15’de “Hızlı ve Emekli 2” adlı yabancı sinema filmi karşınızda yer alacak. Hafta sonunu güzel bir film ile geçirmek isterseniz bu yapıtı mutlaka değerlendirin. 02:30’da “Servet”, 05:00’da ise “Kalp Atışı” adlı iki dizinin yepyeni bölümü karşınıza çıkıyor.