Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı

10 Ekim Salı günü Show TV’nin yayın akışında ilk olarak eski bölümleri ile öne çıkan “Aşk Laftan Anlamaz” dizisi başlangıcı yapıyor. Saat 5:45’te başlayan dizi, aşkın romantik ve eğlenceli halini en güzel şekilde seyircilerine aktarmaya çalışıyor. Akşam kuşağında ise komedi türündeki yeni dizi “Klavye Delikanlıları” ekranlarda olacak. Show’un Salı gününe ait olan yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 10 Ekim Salı

TV keyfine erken başlayanlar için sabahın ilk saatlerinde “Aşk Laftan Anlamaz” dizisi ön plana çıkıyor. Dizide, Murat ile Hayat’ın yollarını kesiştiren aşk hikayesini yine sürükleyici şekilde izleyebileceksiniz. Daha sonra saat 7:30’da “Güldüy Güldüy Show Çocuk” ekranlarda yerini alacak. Çocukların eğlenceli showlarını ve rollerini izleyerek sabaha başlangıç yapabilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:00’da “Zahide Yetişle” isimli program birbirinden başarılı konukları ve seyircileri ile canlı programına sunuyor. Yüreğe dokunan hikayelerin, başarılı ve öğretici sağlık bilgilerinin paylaşıldığı sıcak ortamdan pek çok şey öğrenebileceksiniz. Saat 12:00’a denk gelen öğle saatlerinde “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” programı başlıyor. Yepyeni bölümüyle ekrana gelen program sayesinde mutfağınızda birbirinden enfes yemek ve hamur işi tarifleri deneyimleyebilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” isimli program yepyeni bölümüyle ekranlara geliyor. Programda yeni gelinlerin eşyaları, düğün anları, yemekleri, çeyizlikleri hakkında yorumlar yapılıyor ve başarılı olan kişiye altın ödülü veriliyor.

Haberin Devamı

15:00’da “Seda ve Uğur’la” acıklı hayat hikayeleriyle seyircilerini ekranlara kilitleyecek. Global Yapım tarafından hazırlanan programda faili meçhul cinayetlerden kayıp dosyalarına kadar pek çok polisiye olay güncel verilerle seyircilere sunuluyor. Tüm gerçekler, güçlü muhabir ve haber kadrosu sayesinde gün yüzüne çıkıyor. 18:45’te dünyanın nabzını tutan haber kuşağı ekranlara geliyor. Dünyada gelişen olaylardan doğru ve tarafsız şekilde haberdar olmak için takipte kalabilirsiniz.

20:00’da seyirciler ekranların yeni dizisi “Klavye Delikanlıları” ile buluşuyor. Başrollerde yer alan Bayram ve Kerem, asosyal olup vakitlerinin büyük kısmını bilgisayar başında geçiren iki arkadaştır. İki arkadaşa ters bir karakterde olan ve Bayram’ın kuzeni olan Volki ise Amerikan dönmüştür ve dolandırıcılık çetesi kurmak ister. Volki, Bayram ve Kerem’i gruba dahil eder. Sürükleyici geçen komedi türü dizi ile keyifli bir akşam geçirebileceksiniz. Dilerseniz saat 22:30’da başlayan tekrarını da izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

00:30’da mutluluklara ve acılara tanıklık edebilmenizi sağlayan “Gece Hattı” isimli canlı program ekranlarda dikkati çekecek. 01:30’da “Kalp Atışı” dizinin tekrarı, 03:30’da ise “Seda ve Uğur’la” isimli programının tekrar bölümü seyircilerini karşılayacak.