Gazete Vatan Logo

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

05 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Show TV yayın akışı, sabah 06:15’de “Güldüy Güldüy Show Çocuk” adlı programın tekrar bölümü sizlerle olacak. Sevilen renkli programda miniklerin masum konuşmalarına tanıklık edebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Sevilen dizinin yeni bölümünü seyrederken mükemmel bir akşam keyfi yapabileceksiniz. Komedi dolu kesitler sunan dizi ile hafta sonu akşamınız çok daha renkli geçiyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Show TV yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Güldüy Güldüy Show” adlı programın tekrar bölümü başlıyor. Programda komedi dolu skeçleri izlerken bol kahkahalı anlar yaşayabileceksiniz. Hafta sonu sabahınızı hareketlendirmek isterseniz bu programı sakın kaçırmayın! 08:15’de “Kendine İyi Bak” adlı program karşınıza çıkıyor. Hafta sonu sabahı yayına geçen programdan diyet, beslenme, spor ve egzersiz gibi konu alanlarına özgü farklı alanlarda bilgiler edinebileceksiniz. Alanında uzman hekimlerin ve konukların katıldığı programı sabah kahvaltılarınızı yaparken izleyebilirsiniz. Ebru Akel’in sunduğu bu renkli yayında aynı zamanda birbirinden farklı yemek tarifleri de sunuluyor. Sofralarınıza yeni tatlar kazandırmak istiyorsanız bu birbirinden farklı lezzetleri şimdiden tarif defterlerinize not edebilirsiniz.

SHOW TV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Cumartesi Sürprizi” adlı magazin programı sizlerle olacak. Magazin dünyasına dair gelişmeleri tek tek bu programdan seyrederek öğrenebileceksiniz. Ünlüler dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ekranlarınızda yerini alıyor. 13:00’da “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” adlı enfes yemek tariflerinin hazırlandığı program karşınıza çıkıyor. Dİyar diyar gezerek ekranları renklendiren sunucu, farklı memleketlerin kültürleri ve yöresel lezzetleri ile tanışmanıza imkan veriyor. Gün ortanızı renklendiren bu programı keyif içinde seyrederek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

14:00’da “Güldür Güldür Show” adlı programın tekrar bölümü karşınıza çıkacak. Eğlence dolu kesitler sunan programı ailenizle birlikte seyrederek gün ortanıza heyecan ve renklilik katabilirsiniz. 17:00’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyifli çocuk programının yepyeni bölümü ekranlara dahil olacak. Evrim Akın’ın sunduğu yayını izlerken bol kahkahalı pek çok ana tanıklık edebileceksiniz. 18:45’de “Hafta Sonu Ana Haber” adlı akşam bülteni ekranlar karşısında yerini alacak. Sağlık, siyaset, emlak, politika, yaşam, hava durumu ve spor gibi konu alanlarına özgü gelişmeleri tek tek bu haber bülteninden seyrederek öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Yeni Gelin” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlara geçiyor. Konak halkını ilgilendiren pek çok gelişme yine bu yeni bölümde göze çarpıyor. Cumartesi akşamlarının eğlencesi olan bu mükemmel dizi ile keyif dolu anlar yaşayabileceksiniz. 00:15’de “Yaşamak için Öldür” adlı yabancı sinema filmi karşınıza çıkacak. Hemen ardından saat 02:15’de bir başka yabancı sinema filmi karşınızda olacak. 04:15’de ise “Tehlikeli Karım” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.