Gazete Vatan Logo

Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı

Rize seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında yer açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak anlık oy dağılımı ve oy oranlarıyla Rize'de kazanan parti ve ittifak oy oranları yer alacak. 64 milyondan fazla seçmen yarın sandık başına gidecek. 07:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. Açılan sandık sayısıyla paralel olarak Rize ilçe seçim sonuçları 2023 de belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da 14 Mayıs 2023 akşam saat 21:00'dan belli olacak. Peki Rize hangi parti kazandı? Rize Cumhurbaşkanı kazanan kim oldu?

Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, milletvekili seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanı seçim sonuçları belli oluyor. Rize seçim sonuçları 2023 kapsamında yer alacak son dakika seçim haberleriyle Rize ilçe seçim sonuçları anlık verilerle gazetevatan.com seçim sayfasında olacak. TBMM'ye gidecek Rize milletvekillerini belirleyecek 14 Mayıs genel seçim sonuçları YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla açıklanmaya başlanacak.

RİZE SEÇİM SONUÇLARI 2023 - RİZE CANLI OY DAĞILIMI

Rize ilçelerinden olan Rize (il merkezi) seçim sonuçları, Ardeşen seçim sonuçları, Çamlıhemşin seçim sonuçları, Çayeli seçim sonuçları, Derepazarı seçim sonuçları, Fındıklı seçim sonuçları, Güneysu seçim sonuçları, Hemşin seçim sonuçları, İkizdere seçim sonuçları, İyidere seçim sonuçları, Kalkandere seçim sonuçları, Pazar seçim sonuçları gazetevatan.com seçim sayfasında olacak.

RİZE SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

RİZE CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

CANLI OY DAĞILIMI GAZETAVATAN'DA!

gazetevatan.com seçim sayfasında Rize seçim sonuçları, Rize ilçe seçim sonuçları ve Rize Cumhurbaşkanı seçim sonuçları canlı olarak yer alacak.

Haberin Devamı

Rize AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeşil Sol parti oy oranları 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçim sonuçlarına göre bu sayfada yer alacak.