Gazete Vatan Logo

Rengarenk dizisi 7. yeni bölümde neler olacak? - Can, Renk'i terk edecek mi?

Rengarenk dizisinin merakla beklenen 7. bölüm fragmanı yayınlandı. ATV ekranlarının sevilen dizisi Rengarenk yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Yaz sezonuna hızlı bir giriş yapan Rengarenk' in yeni bölümünde neler olacak? İşte diziye dair merak edilen soruların cevapları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Rengarenk dizisi 7. yeni bölümde neler olacak? - Can, Renk'i terk edecek mi?

Rengarenk dizisi yeni bölümleri ile ekran karşısına gelmeye devam ediyor. Her hafta yeni bölümü ile evlerimize konuk olan dizi Rengarenk, bu hafta da 7. yeni bölümü ile geliyor. Rengarenk dizisinde Can, Renk'i terk edecek mi? İşte ayrıntılar...

Yapımcılığını NTC Medya- Mehmet Yiğitalp'in üstlendiği dizi Rengarenk'in başrollerinde ise, Selin Şekerci ve Kaan Taşaner yer alıyor. Renk ve Can arasındaki aşk hikayesini konu alan dizi Rengarenk 7. yeni bölümü ile 9 Eylül Cuma saat 20:00'de Atv'de!

RENGARENK DİZİSİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

RENGARENK DİZİSİ 7. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Can'ı kaybetmek istemeyen Renk, Zeynep Öğretmen yalanını sürdürmeye devam eder. Ancak başkaları tarafından gerçeği öğrenen Can ise Renk'i terkeder. Bunun üzerine istemeye istemeye eski yaşamına dönen Renk, eski sevgilisi ile barışır. Can ise bunu televizyon karşısında görür...

RENGARENK DİZİSİ SON BÖLÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yanda aşka inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretlerinden Renk'in hikâyesi!

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Haberin Devamı

Yapımcı: NTC Medya – Mehmet Yiğit Alp

Yönetmen: Kerem Çakıroğlu

Senaryo: Ebru Hacıoğlu

Oyuncular: Selin Şekerci (Renk), Kaan Taşaner (Can), Ümit İbrahim Kantarcılar (Aras ), İbrahim Kendirci (Yiğit), Ferdi Sancar (Zeki Halay), İnci Türkay (Zerrin), Açelya Devrim Yılhan (Sedef) , Selin Yeninci (Neşe) , Merve Oflaz ( Saadet ) , Sertan Erkaçan (Ege) ve Cem Belevi (Pars), Şebnem Doğruer (Refika), Şükrü Türen (Mümtaz)

Selin Şekerci

Renk

Renk Türkiye'nin en ünlü oyuncularından. Hatta ünü Türkiye sınırlarını bile aşmış durumda. Arap ülkelerinde de çok seviliyor. Renk anne ve babası ünlü oyuncular olduğundan zaten kameraların önünde büyümüş, daha 1 yaşına gelmeden ilk reklam filminde oynamış. Bugüne kadar da sayısız film, dizi, reklam projesinde yer almış. Konservatuar mezunu. Oldukça güzel ve çekici bir kadın.

Kaan Taşaner

Can

Can ilk bakışta esprili ve eğlenceli. Ama aslında çoğu zaman duygularını belli etmemek için esprilerin arkasına saklanıyor. Güçsüz görünmekten nefret ediyor. O yüzden kolay kolay kimseden yardım istemiyor. Dostluğa ve arkadaşlığa çok önem veriyor. İdealist bir tarafı da var. Neredeyse İzmir'in tüm sokak hayvanlarını hiçbir ücret, karşılık beklemeden tedavi etmiş bugüne kadar. Can çok inatçı. Sakin görünse de sinirlendi mi tam sinirleniyor. Aşk diye bir şeyin olmadığına inanıyor.

Haberin Devamı