Gazete Vatan Logo

Milli Piyango bilet sorgulama! Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? 31 Aralık 2021 Milli Piyango sonuç listesi!

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi heyecanı sürüyor. Büyük çekilişe kısa bir süre kaldı. Milli Piyango tarafından bu gece 670 milyon 760 bin TL ikramiye dağıtılacak. Büyük çekilişin dışında yer alan ikramiyelerin de çekilişleri devam ediyor. Çeyrek, yarım ve tam bilet alanlar canlı yayını taip etmek ve Milli Piyango sıralı listesini merak ediyor. Peki, Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? İşte Milli Piyango bilet sorgulama ekranı ve kazanan biletlerin listesi...

Milli Piyango bilet sorgulama! Milli Piyango sonuçları açıklandı mı? 31 Aralık 2021 Milli Piyango sonuç listesi!

2021'i geride bırakırken bu gece büyük ikramiye sahiplerini bulacak. 120 milyonluk büyük çekilişe kısa bir süre kaldı. Heyecanlı bekleyiş devam ederken büyük ikramiyenin dışında yer alan ikramiyelerin çekilişleri yapılıyor. Peki, Milli Piyango bileti sorgulama nasıl yapılır? Milli Piyango sıralı listesi açıklandı mı? İşte tüm detaylar...

MİLLİ PİYANGO LİSTESİ AÇIKLANDI MI?

Bilet alan milyonlar, Amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek.

YILBAŞI BİLETİ NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

Büyük ikramiyenin belli olacağı çekiliş ise saat 23:00'te gerçekleştirilecek. Çekiliş takvimi ise şu şekilde;

Saat 23:00: 120.000.000 TL ve amorti çekilişi

2022 BİLET SORGULAMA EKRANI!

Milli Piyango çekilişleri devam ediyor. Çekilişler tamamlandıkça sonuçlar Milli Piyango'nun https://www.millipiyangoonline.com/milli-piyango/sonuclar sayfasında duyurulacak.

Yılbaşı Özel çekilişi millipiyangoonline.com ve Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı yayınlanıyor. 120 milyon liralık büyük ödülün verileceği 2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi ise saat 23.00’te başlayacak. Kanal D'nin canlı yayınlayacağı çekiliş sonrası sıralı-tam liste paylaşılacak.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYIN 

YAPILAN ÇEKİLİŞLERİN SIRALI TAM LİSTESİ



MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN