Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğretmen Girişi İşlemleri

Karne döneminin gelmesi ile birlikte e okul öğretmen girişi ile tüm notlar girilmiş durumda. Öğretmen ve yetkili kişiler e okul öğretmen girişi yaparak e okul öğretmen girişi sonrasında bilgi girişi yapabilir.

Okulların açık olduğu dönemlerde öğrencilerin okuldaki durumları ile ilgili bilgiler e okul sistemine yüklenmektedir. E okul öğretmen girişi yapılarak bilgi girişi yapan öğretmenler, öğrencilerin okuldaki notlarını ve sözlü ile yazılı bilgilerini sisteme aktarmaktadır. Böylece de öğretmen ve öğrenciler bilgiler üzerinden kolay bir şekilde ne kadar puan aldıklarını öğrenebilmektedir. Bu bakımdan e okul öğretmen girişi yapılarak bilgi girişinin yapılması çok önemlidir. Eğer e okul öğretmen girişi yapılarak bilgi girişi sağlanmazsa, öğrenci ve velilerin de bilgi alması mümkün olmayacaktır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

E Okul Öğretmen Girişi Nasıl Yapılır?

E okul öğretmen girişi yapılması için online olarak kullanıma sunulmuş olan giriş bölümüne erişim sağlanması gerekmektedir. E okul resmi sitesinde yer alan e okul öğretmen girişi bölümü üzerinden yetkili olan kişiler ile öğretmenler kolay bir şekilde giriş yapabilmektedir. Öğretmen ve öğrenciler için ayrı ayrı giriş ekranı hazırlandığı için öğretmen ve yöneticilerin bu MEB e okul öğretmen girişi bölümünü kullanması gerekmektedir. MEB e okul öğretmen girişi için kullanılması gereken bilgiler tüm gerekli kişilere verildiği için ek bir üyelik işlemlerinin yapılmasına gerek yoktur.

Haberin Devamı

Öğrenciler için açılmış olan öğrenci girişi bölümünden de tüm öğrenci ve velilerin giriş yaparak öğrencinin durumunu görüntülemesi mümkündür. Sistemtarafındanaçılmış olan bu girişi ekranında öğrencilerin T.C. kimlik numarası ile birlikte okul numarası şifre olarak kullanılmalıdır. Böylece erişim sağlanması mümkün olurken, öğrencinin durumu da ekranda yayınlanmaktadır. Ekranda yer alan menü üzerinden yapacağınız seçimler ile birlikte istediğiniz bilgilerierişim sağlamanız ve öğrenci hakkında not, devamsızlık, davranış, okul etkinlikleri gibi detaylara ulaşmanız mümkün olacaktır.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve okuldaki işlemleri gerek öğrenciler gerekse de veliler adına kolaylaştıran e okul sisteminden siz de belirtilen şekilde yararlanabilirsiniz

Haberin Devamı