Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Öğrenci Girişi Ve Devamsızlık Sorgulama

E okul öğrenci girişi ile devamsızlık sorgulama işlemleri nasıl yapılır? MEB e okul devamsızlık bilgileri ne sıklıkla güncellenmektedir.E okul öğrenci girişi ve diğer detaylar için haberimizi inceleyiniz.

E okul öğrenci girişi üzerinden bilgi alacak olan öğrencilerin yapabileceği işlemlerarasında devamsızlık sorgulama da bulunmaktadır. Kişilerin herhangi bir sorun yaşamadan erişim sağlayabileceği e okul sistemi, öğrencilerin güncel devamsızlık bilgilerini sunduğundan dolayı e okul devamsızlık sorgulama yapılması ile birlikte öğrencilerin tüm devamsızlık bilgileri yayınlanmaktadır.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB PERSONEL GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E okul Öğrenci Girişi İle Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama işlemlerini yapabilmeniz için ilgili öğrencinin portal bilgileri ile sisteme giriş yapması gerekmektedir. Giriş yapıldıktan sonra devamsızlık bölümü üzerinden yapacağınız seçim ile birlikte MEB e okul devamsızlık sorgulama yapabilir ve e okul devamsızlık sorgulama sonucunda da öğrencinin nekadar devamsızlığı olduğunu görebilirsiniz.E okul devamsızlık sorgulama sonucunda resmi ve aynı zamanda güncel bilgiler sunulduğu için takip konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacaktır.

Haberin Devamı

E okul üzerinden yapılan işlemler tamamen ücretsizdir. Bu nedenle herhangi bir sınırlama olmadan öğrencilerin tüm bilgileri içinsorgulama yapabilirsiniz. Sorgulamakapsamında sadece devamsızlık değil, öğrencilerin başarı durumunugörebileceğinizMEB not sorgulama gibi işlemleri de yapabilirsiniz. İlgili sayfada öğrencileri aldıkları derslerde ne kadar başarılı olduğu ve kaç puan aldığı görüntülenebilmektedir

E Okul Açılmıyor

E okul açılmıyor ya da e okul giriş yapamıyorum gibi sorunlarınız için sistemde yer alan sorun giderici bağlantıları takip etmeniz gerekmektedir. E okul sistemsel olarak tüm tarayıcılar ile uyumlu olarak geliştirildiği içinherhangibir uyumsuzluk sorunu yaşanması söz konusu olmayacaktır. Bu nedenle bilgisayarda var olan sorunlar nedeniyle MEB e okul sistemine giriş yaparken sorun yaşamanız söz konusu olabilmektedir. Bunun yanında üyelik ile ilgili yaşadığınız sorunlarda üyelik bilgilerinizi kontrol etmeniz ya da yeni bir şifre alarak bu şifre ile sistem giriş yapmanız yeterli olacaktır. Böylece e okul devamsızlık sorgulama başta olmak üzere diğer tüm e okul hizmetlerinden de yararlanmaya devam edebilirsiniz.

Haberin Devamı