Gazete Vatan Logo

MEB E Okul Girişi İle Öğrenci Devamsızlık Sorgulama

E okul devamsızlık sorgulama ile öğrencilerin okul devamsızlık bilgilerine online olarak ulaşabilirsiniz.E okul girişi ile veliler ve öğrenciler bir çok işlem yapabilirler. Detaylara bakalım.

Öğrencilerin okuldaki notları ve devamsızlıklarını ailelerinden saklaması, bu konuda ciddi bir soru işareti yaratmaktadır. Bu bakımdan velilerin özellikle çalıştığı dönemlerde okula giderek bilgi alamadığı için öğrencilerin takip edilmesi de zorlaşmaktadır. Bu nedenle gerek velilerin gerekse de öğrencilerin bilgilerine ulaşabilmesi için e okul adı ile yeni bir sistem kurulmuştur. Türkiye’deki tüm ilk ve orta öğretimi kapsayan proje kapsamında tüm vatandaşların bilgi sağlaması mümkündür.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

Üstelik üyelik sistemleri de kendiliğinden oluşturulduğu için vatandaşların herhangi bir işlem yapmasına gerek kalmadan direk kendi bilgileri üzerinden e okul devamsızlık sorgulama gibi işlemleri yapması mümkün hale gelmiştir. Eğer siz de e okul devamsızlık sorgulama gibi hizmetlerden yararlanmak ve e okul devamsızlık sorgulama yapmak istiyorsanız, online olarak e okula giriş yapmanız yeterli olacaktır.

E okul devamsızlık sorgulama

Haberin Devamı

E okul devamsızlık sorgulama yapılması için e okul girişi sonrasında, devamsızlık bölümüne girilmesi gerekmektedir. E okul devamsızlık sorgulama için yapacağınız seçimin ardından ekranda öğrencinin tüm devamsızlık bilgileri yayınlanacaktır. E okul devamsızlık sorgulama sonuç sayfasında yayınlanan bilgiler doğrultusunda sizler de öğrencilerin hangi gün okula gidip gitmediğini öğrenebilirsiniz. E okul devamsızlık sorgulama için belirtilenler dışında bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

E okul tarafından devamsızlık gibi bilgiler sağlandığı için yoğun bir giriş almakta ve sürekli kullanılmaktadır. Yöneticiler tarafından güncel tutulan sistem sayesinde her zaman için online olarak bilgi alınması ve son girilen bilgilerin kontrol edilmesi mümkündür. Veliler kadar öğrencilerin de yararlanabileceği sistem, öğrencilerin eğitim alanındaki tüm durumunu gözler önüne sermekte ve kolay bir şekilde takip edilmesini sağlamaktadır. Üstelik sadece güncel dönem için değil, önceki yıllardaki öğrencilerin bilgileri e okul üzerinden işlem yapılarak kolay bir şekilde öğrenilebilmektedir.

Haberin Devamı