Gazete Vatan Logo

'Komşuluk gibisi yok'

65 yaş üstü ihtiyaç sahibi yaşlılar için hazırlanan sıcak yemek hizmeti Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO tarafından yeni corona virüsle mücadele sürecinde başarılı kampanyalar arasında gösterildi.

'Komşuluk gibisi yok'

Komşuluk gibisi yok. UNESCO’nun web sitesinde, yer alan ve Kadıköy Belediyesi’nin 65 yaş üstü yurttaşlara yönelik kampanyasına ilişkin detaylara yer verilen haberde ‘Türkiye’de COVID-19 sürecinin başlamasından bu yana, Kadıköy Belediyesi’nin ‘kimseyi arkada bırakmayacak’ önlemler almayı hedeflediği vurgulandı. Haberde ayrıca, ‘Komşuluk Gibisi Yok’ sloganı ile yürütülen ve özel sektör desteği de alan kampanya, insanlara zor zamanlarda moral olmayı da amaçlıyor’ ifadelerine yer verildi.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, “Kadıköy Belediyesi’nin, 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi komşularımız için hazırladığı sıcak yemek hizmeti Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü UNESCO tarafından yeni koronavirüsle mücadele sürecinde başarılı kampanyalar arasında gösterildi. Her zaman dediğimiz gibi kimseyi geride bırakmayacağız” dedi.