Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 71. bölüm fragmanında Kemal ve Nihan evleniyor!

Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde Kemal ile Nihan nihayet mutluluğa kavuşuyorlar ve evleniyorlar. Ancak Kara Sevda'da Emir’in onları rahat bırakmaya niyeti yok. Dizinin yeni bölümünde Emir, Kemal’in boğazına yapışıyor. Bu sefer onu öldürecek mi? İşte Kara Sevda dizisinde bu akşam yaşanacaklar...

Kara Sevda 71. bölüm fragmanında Kemal ve Nihan evleniyor!

Kara Sevda dizisi ekranlara bomba gibi bir bölüm ile gelmeye hazırlanıyor. Bir önceki bölümde Leyla, Asu’nun Nihan’ı öldürmek için yaptığı hamleyi engellemişti. Ancak bunun da bir bedeli olacaktı ve Leyla yeni bölümde tutuklu olarak yargılanıyor. Öte yandan Kemal ise Leyla’nın kurtulması için ve Emir’in de gereken cezayı alması için elindeki delilleri savcılığa veriyor. Bu yüzden Nihan ve Kemal düğünlerini erteleme kararı alıyorlar. Ancak Leyla’nın onlara yazdığı mektup ile her şey değişiyor. Böylece Emir, düğünlerinin ertelenmesinden mutluluk duyarken bir anda hayal kırıklığına uğruyor.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Emir düğünün ertelenmesi için elinden gelen her şeyi yaparken Kemal’in verdiği deliller ile hem Emir hem de holding büyük bir zora düşüyor. Diğer taraftan Kemal ise düğünlerinin güzel geçmesi için her türlü tehlikeyi bertaraf etmeye çalışıyor. Üstelik bunları Nihan’a fark ettirmeden yapmaya çalışıyor. Ancak Emir’in Kemal için yepyeni bir planı var. Diğer taraftan Zeynep de Emir ile ilgili gerçekleri fark ediyor ve düğünde bir şey yapmaması için Emir’i izlemeye başlıyor.

Haberin Devamı

Emir’in Kemal için hazırladığı tuzak, Kemal için büyük bir son olacak gibi görünüyor. Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde ölüm, yaşam, mutluluk ve üzüntü bir arada olacak gibi duruyor.

Kara Sevda dizisi 71. Bölümü ile 31 Mayıs Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak!

KARA SEVDA DİZİSİNİN 70. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Kara Sevda dizisinin son yayınlanan bölümünde Kemal, Emir’i dize getirdiği ve Nihan da özgürlüğüne kavuştuğu için çok mutluydu. Nihayetinde Emir ve Nihan boşanmışlardı. Böylece Nihan ile Kemal’in mutluluğunun önünde hiçbir engel kalmamıştı.

Ancak Emir yine de Nihan’ı Kemal’e bırakmamak konusunda kararlıydı. Bu yüzden Kemal’i bitirmek için çok tehlikeli bir plan hazırlamıştı. Üstelik bu planın baş aktörü de Asu olmuştu. Ancak Asu, Emir’in planına uyabilecek biri gibi görünmüyordu. Onun gerçek hedefi başkasıydı. Emir, Nihan ve Kemal’i bitirmek için ikisinin de ortak noktası olan Leyla’nın öldürülmesi gerektiğini söylemişti. Fakat Asu, kendisine, kendi işine de yarayacak olan bir hedef seçmişti. O da Nihan’dı.

Haberin Devamı

Kemal, Nihan’ın hedef olduğunu ve bir şeylerin ters gittiğini fark etmişti. Bu yüzden herkese haber vermişti. Ancak doğru zamanda doğru hamleyi yapıp yapamayacağı belli değildi. Çünkü o da zor durumdaydı. Asu tam Nihan’ı şırınga ile öldüreceği sırada bunu Leyla görmüştü ve hiç düşünmeden Asu’yu vurmuştu. Bu sayede Nihan kurtulmuştu. Fakat şimdi de Leyla’nın başı dertteydi.