Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 67. bölümde zor günler başlıyor!

Kara Sevda dizisinin herkesin merak içinde beklediği 67. Bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde acaba artık Nihan ve Kemal için güzel günler yaklaşıyor mu? Tam mutlu olmaya başlayacakları düşünüldüğünde ikili yine zor günler yaşamaya başlamıştı. Kara Sevda dizisinin yeni bölümü ve 67. Bölüm fragmanı ile ilgili en özel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 67. bölümde zor günler başlıyor!

Dizinin yeni bölümünde Kemal ile beraber Nihan’ın da en ufak bir tereddüt dahi etmeden ölüme atlaması ile beraber Emir Kozcuoğlu’nun tüm planları tersine çevriliyor. Emir Kozcuoğlu da sevdiği kadının ardından alevlerin içerisine atlıyor. Nihan ise Kemal’i kurtarmadan evin içinden çıkmak istemiyor. Fakat Emir Kozcuoğlu’nun zoruyla evden çıkarılıyor. Sonrasında Kemal, evin içinde kendi kaderi ile baş başa kalıyor.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Leyla da hastanede adeta ölüm ile pençeleşiyor. Ancak Ayhan da ne olursa olsun sorumlu tuttuğu Kozcuoğlu’ndan intikam almaya karar veriyor. Ayhan’ın cinayet işlemesini önleyebilecek tek kişi ise Kemal oluyor. Kemal zaman çok hızlı bitiyor olsa da bunu aydınlatmak için harekete geçiyor.

Diğer taraftan Emir Kozcuoğlu da Leyla’nın vurulması ile ilgili olarak babasının azmettirici olduğu öğrenince deliye dönüyor. Çünkü o da biliyor ki Kemal bunun peşini asla bırakmayacak. Emir Kozcuoğlu ilk olarak babasını yurtdışına göndermeye karar veriyor.

Haberin Devamı

Evin kundaklanmasıyla ilgili olarak da Mercan Komiser, Emir Kozcuoğlu’nu gözaltına alıyor. Zeynep de neredeyse Kemal’in yanarak ölmesine neden olacak Emir Kozcuoğlu ile karakolda yüzleşiyor.

Nihan ile Kemal’in yaptığı araştırmalar Kozcuoğlu Holding ile alakalı tüm gizli işleri ortaya çıkarıyor. Kemal’in aradığı cevapları bulması ile Emir Kozcuoğlu iyice köşeye sıkışıyor. Aynı zamanda Kemal de Asu’ya boşanma davası açıyor. Kozcuoğlu ailesinin bu denli köşeye sıkışması ile Nihan ve Kemal için güzel günlerin geleceğinin sinyalleri de verilmiş oluyor.

Ayhan ise artık Leyla’nın uyanacağından tüm umudu kestiği için intikam almak üzere harekete geçiyor. İlk olarak Galip’i kaçırıyor. Fakat Kemal, Ayhan’ı durdurmak istiyor.

Kara Sevda Dizisinin 66. Bölümünde Neler Olmuştu?

Kemal ile Nihan seneler sonra artık gerçekten kavuştuklarında kızları ile beraber mutluluğun tadını çıkartırlarken Emir arkadan harekete geçmeye devam ediyordu. Asu’nun imzası ile Nihan, izinsiz bir şekilde maden işlettiği için gözaltına alınmıştı.

Haberin Devamı

Asında her delil Nihan’ı işaret ediyordu fakat Kemal, Nihan’ı ne pahasına olursa olsun kurtarmaya niyetliydi. O sırada Asu da hırsına yenik düşüp büyük bir hata yapmıştı. Kemal bu hatanın Nihan için kurtulma ışığı olduğunu biliyordu. Bir diğer yandan Nihan’ın gözaltında olduğu esnada Emir de Nihan’a Deniz’i kaybedeceğini gösteren bir belge göndermişti. Ancak Nihan, Emir’e karşı durmaya devam etmişti.

Kemal, Nihan’ı kurtarabilmek için uğraşırken Leyla ve Ayhan da Kozcuoğlu Holding ile alakalı karanlık sırları çözme yolundaydı. Fakat o yolun sonunda onları çok büyük bir tehlike bekliyordu.