Gazete Vatan Logo

Kanıt: Ateş Üstünde 5. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının polisiye dizisi Kanıt: Ateş Üstünde hız kesmeden çekimlerine devam ediyor. Kanıt: Ateş Üstünde dizisinin 5. yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ayrıntılar...

Kanıt: Ateş Üstünde 5. bölüm fragmanı yayınlandı!-izle

Kanıt: Ateş Üstünde dizisi gündeme bomba gibi oturan bölümleriyle yoluna devam ediyor. Abdullah Oğuz ve Muzaffer Yıldırım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi Kanıt: Ateş Üstünde'nin başrollerinde ise; Tansel Öngel (Kaan), Ahmet Olgun Sünear (Rüzgar), Başak Güröz (Asya), Gurur Aydoğan (Ömer), Okday Korunan (Enver), Müge Mertson (Melek), Ebru Aytemur (Melis), Mustafa Açılan (Ozan) , Hayati Akbaş (Tolga), Güvenç Selekman (Arif), Öykü Candanadam (Naz), Bennur Duyucu (Kevser), Duygu Şen (Bilge), Dila Uluca (Eylül), Çağatay Atasagun (Savcı) yer alıyor. Kanıt: Ateş Üstünde her Salı saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yer alıyor...

KANIT ATEŞ ÜSTÜNDE 5. BÖLÜM FRAGMANI

Ömer ve Kaan arasında hesaplaşma vakti gelmiştir! Kaan, Ömer'in kim olduğunu öğrenebilecek mi? Kanıt: Ateş Üstünde yeni bölümüyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Genç Bir Mankenin Ölümü, Ekibin Gündemine Bomba Gibi Düşüyor!

Kaan, Rüzgar ve Ömer arasında beklenen karşılaşma sonunda olmuştur. Ömer onların evine dengeleri değiştirecek büyük bir sürprizle gelir. Kaan için ise Rüzgar’a derdini anlatamayacağı bir süreç başlamış olur. Rüzgar’ın kitabıyla ilgili gelişmeler Ömer’in planlarıyla beklenmedik şekilde hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan üçgeni artık yeni olaylara gebedir. Ve her biri kendi cephesinde haklı olsa da birinin mutluluğu diğerinin mutsuzluğu olacaktır.

Haberin Devamı

KANIT: ATEŞ ÜSTÜNDE SON BÖLÜMÜN TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Bu arada Kaan ile Asya arasındaki yemek de ikisini başka bir noktaya götürür. Birlikte yaşadıkları güzel akşam onları hem yakınlaştırır, hem de yeni tereddütlere yol açar. Onlar daha kendi duygularına yoğunlaşamadan araya giren cinayet ihbarı ise gündemlerini bir anda değiştirecektir. Önlerindeki vaka onları, meşhur olmaya çalışan genç kızların trajedi ve tehlikelere açık dünyasına götürecektir.