Gazete Vatan Logo

Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?

Kaan Yıldırım, Hadise ile aşk iddialarının ardından magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Ezgi Eyüboğlu ile 3 yıl evli kalan Kaan Yıldırım, 2019 yaz aylarında evliliklerine son vermişti. Kariyeri boyunca birçok dizi ve filmde rol alan Kaan Yıldırım, kimdir ve kaç yaşında? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler.

Kaan Yıldırım kimdir? Hadise ile aşk yaşadığı iddia edilen Kaan Yıldırım kaç yaşında ve nerelidir?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 tarihinde İstanbul’da doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu ve Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisiyle başlayan Kaan Yıldırım, bu dizide Kadir karakterini canlandırdı. Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı. TRT ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde kendi ismini taşıyan karakteri canlandırdı. Yıldırım son olarak Hekimoğlu dizisinde yer alıyor.


14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift sürpriz bir kararla 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

Televizyon

Yıl

Adı

Rol

Notlar

2013

Kayıp

Kadir

Yardımcı

2014

Ulan İstanbul

Ferdi

Yardımcı

2015

Adı Mutluluk

Batu

Başrol

2016

Kalbim Yangın Yeri

Volkan

Başrol

2017

Klavye Delikanlıları

Kerem

Başrol

2018

İnsanlık Suçu

Cemal Gökdemir

Başrol

2019

Halka

Kaan Karabulut

Başrol

2019-

Hekimoğlu

Mehmet Ali Çağlar

Başrol

Sinema Kariyeri

Yıl

Adı

Rol

Notlar

2014

Ümmü Sıbyan:Zifir

Yapımcı

2015

Yok Artık!

Yapımcı

2017

Bölük

Başrol