Gazete Vatan Logo

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? (12 Şubat Pazar)

TV8'in fenomen yarışması İşte Benim Stilim'de bu hafta kimin elendiği merak konusu oldu. İşte Benim Stilim'in yeni bölümünde birinci seçilerek 10 bin liralık çekin sahibi kim oldu? İşte Benim Stilim ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde...

İşte Benim Stilim'de bu hafta kim elendi? (12 Şubat Pazar)

TV8'in reytingleri alt üst eden, yarışmacılarının tarzlarını sergilediği İşte Benim Stilim'de dün akşam kim elendi? İşte Benim Stilim'de bu hafta iki kişi elemeye kaldı ve içlerinden biri yarışmaya veda etti. 10 bin liralık çeki alarak mutlu olan isim de belli oldu. İşte tüm detaylar...

İŞTE BENİM STİLİM'DE KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim'de bu hafta elenen isim Bahar Değerli oldu. Berna ile son ikiye kalan Bahar Değerli jürinin kararı ile yarışmaya veda etti.

İŞTE BENİM STİLİM'DE 10 BİN TL'Yİ KİM ALDI?

şte Benim Stilim'in eleme gecesinde hafta boyunca kazandığı puanlarla en çok puanı alan yarışmacı 10.000TL'nin sahibi oldu. Bu hafta 10 bin TL'lik ödülün sahibi haftanın en çok puanını alan iki yarışmacı oldu. Aleyna Eroğlu ve Bahar Candan 54 puan alarak haftayı eşit kapattı.

Jürinin kararı ile 10 Bin TL'lik ödülün sahibi Bahar Candan oldu.

İŞTE BENİM STİLİM HAFTANIN FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

NİHAL CANDAN'DAN İŞTE BENİM STİLİM SÜRPRİZİ

İşte Benim Stilim'in eski yarışmacısı Nihal Candan haftanın finalinde ziyarete geldi. Annesi ve küçük kardeşi ile İşte Benim Stilim'e ziyarete gelen Nihal Candan izleyenlere sürpriz dakikalar yaşattı. İşte o anlar..

Haberin Devamı