Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumunun yoğunluk durumunu internetten takip edebilirsiniz!

İnternet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) online İBB trafik durumu isimli uygulaması yoğun ilgi görüyor. İstanbul’daki güncel trafik durumu bilgisini almak isteyen İstanbullular İBB trafik durumu uygulamasını kullanıyor. Özellikle online İBB trafik durumu uygulaması ile sadece dakikalar içerisinde İstanbul trafik bilgileri anlık olarak alınabiliyor.

İBB trafik durumunun yoğunluk durumunu internetten takip edebilirsiniz!

Sürekli olarak gelişen ve insanların yaşamları içerisinde son derece etkin ve aktif şekilde kendisine yer edinen modern yüzyıl teknolojileri ile birlikte artık pek çok konuda çok daha hızlı ve çok daha kolay işlem olanaklarından yararlanabilme şansına sahip olunabiliyor. Özellikle de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde artık kam kurum ve kuruluşları tarafından da son derece etkin ve aktif bir şekilde kullanılmaya başlanan 21.yüzyıl akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte vatandaşlar sadece dakikalar içerisinde internet üzerinden kamu hizmet ve uygulamalarına yönelik olarak da dijital hizmetlerden yararlanabilme şansına sahip olabiliyor. Bu çerçevede de İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından elektronik platform üzerinde hizmete açılmış olan online İBB trafik durumu uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde İstanbul genelindeki trafik durumu bilgilerinin öğrenilebilmesi sağlanıyor.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Özellikle de her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan 21.yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri ile birlikte artık yaşamın her alanında son derece etkin ve aktif bir şekilde kullanılmakta olan internet hizmetleri aracılığı ile insanların reel işlem kanallarına göre işlemlerini çok daha hızlı ve çok daha kolay bir şekilde gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor olması günümüzde sürekli olarak artış gösteren kullanım oranlarına sahip olmasına neden oluyor. Günümüzde insanların günlük yaşamlarının her alanında çok önemli ve çok ciddi işlem hız ve kolaylıkları sağlamakta olan internet teknolojilerinin bu avantajlarının kamu hizmetleri alanında da aktif şekilde faydalanılabilir durumda olması amacı ile kamu kurum ve kuruluşları tarafından elektronik ortam üzerinde dijital kamu hizmet uygulamaları hizmete açılmaya başlandı. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinin en yoğun nüfusuna sahip olan kenti olan İstanbul’da meydana gelen trafik sorununun çözüme kavuşturulabilmesi amacı ile İBB trafik durumu uygulaması İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından internet teknolojileri desteği ile hizmete açıldı.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) online İBB trafik durumu isimli uygulaması İstanbulluların son derece pratik ve kolay bir şekilde İstanbul genelindeki güncel trafik durumuna ilişkin olarak bilgi alabilme şansına sahip olabilmelerini saplıyor. Bu çerçevede de elektronik platform üzerinde yer alan online İBB trafik durumu isimli uygulama tüm İstanbullular tarafından son derece yoğun ve sık bir şekilde kullanılıyor. Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl modern teknolojileri ile birlikte artık yolda, evde, ofiste veya daha pek çok farklık alanda internete son derece pratik ve kolay bir şekilde erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilen vatandaşlar internet üzerinde yer alan online İBB trafik durumu uygulaması üzerinden son derece pratik bir şekilde İstanbul trafik bilgilerini öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Özellikle de İBB trafik durumu isimli uygulama üzerinde İstanbul genelindeki yolları kapsamına almakta olan harita içerisinde anlık olarak yolların trafik durumu bilgilerini canlı bilgi akışını sağlayan renkli grafikler ile sağlanıyor. Bu çerçevede de İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan ve tamamen ücretsiz olarak 7 gün 24 saat kesintisiz olarak kullanılabilmekte olan online İBB trafik durumu uygulaması üzerinde açık yollar yeşil, kapalı yollar kırmızı ve nispeten hafif trafiğin olduğu yollar ise sarı renk grafik ile gösteriliyor.

Haberin Devamı