Gazete Vatan Logo

İBB trafik durumu canlı takip uygulaması hakkında bilinmesi gerekenler!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından sunulan İBB trafik durumu uygulaması oldukça yoğun ilgi görüyor. Vatandaş, artık internet üzerinde İBB trafik durumu uygulamasından İstanbul trafik durumunu takip edebiliyor. İBB trafik durumu uygulamasının mobil uyumluluğu da bulunuyor.

İBB trafik durumu canlı takip uygulaması hakkında bilinmesi gerekenler!

Her geçen gün hızla gelişen 21.yüzyıl modern yüzyıl teknolojileri yaşamın her alanında son derece etkin ve aktif bir şekilde kullanılıyor. Özellikle 21.yüzyıl dünyasında insanların yaşamlarının her alanında son derece etkin ve kaliteli çözümler sağlamakta olan internet teknolojileri son yıllarda dünyanın her yerinde insanların pek çok alandaki işleminde aktif olarak kullanılıyor. Günümüz modern yüzyıl teknolojilerinin insanların yaşamları içerisinde sağlamakta olduğu bu tip önemli işlem kolaylıkları ve avantajları nedeni ile günümüzde kamu kurum ve kuruluşları tarafından da internet teknolojileri son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlandı. Bu çerçevede de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde İstanbulluların trafik sorununa yönelik olarak internet üzerinde İBB trafik durumu isimli uygulama İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından hizmete açıldı.

İBB TRAFİK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) online İBB trafik durumu uygulaması son dönemlerin internet üzerinde yer alan en geniş kapsamlı ve en popüler online kamu hizmet uygulamalarından birisi olarak öne çıkıyor. Özellikle de 1980’li yıllardan bu yana İstanbul’un artan yoğun nüfusu ve otomobil piyasasındaki teknolojik yönden gerçekleşen gelişmeler neticesinde araç kullanımının hızla artış göstermesi, İstanbul trafiğinin iyice içerisinden çıkılamaz bir duruma gelmesine neden oluyor. Bu sorununun İstanbulluların günlük yaşamlarının her alanında çok ciddi olumsuzluklara yol açmasının yanı sıra yaşam kalitesi standartlarının çok ciddi oranlarda düşmesine neden olabilmekte olan İstanbul trafik sorununun çözümünün sağlanabilmesi amacı ile çok uzun yıllardır, oldukça geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştiriliyor. BU çerçevede de günümüz modern yüzyıl İstanbul’unda vatandaşlara yönelik olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığı tarafından online İBB trafik durumu uygulaması sunuluyor.

Haberin Devamı

İstanbullular internet üzerinde yer alan online İBB trafik durumu uygulaması sayesinde son derece pratik ve kolay bir şekilde İstanbul genelindeki güncel trafik durumuna ilişkin olarak ayrıntılı e güncel bilgiler alabilme şansına sahip olabiliyor. Bu yüzden de günümüz modern yüzyıl dünyasında yaşamın her alanında son derece aktif ve etkin bir şekilde kullanılmakta olan internet altyapısı, İstanbul’daki trafiğin son durumuna ilişkin olarak bilgi alınabilmesi amacı ile de İBB trafik durumu isimli uygulama çerçevesinde aktif şekilde kullanılmaya başlandı. Özellikle de günümüz modern yüzyıl mobil akıllı cihaz teknolojileri sayesinde vatandaşların yaşamlarının her alanında internet ortamına erişim gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri, internet üzerinde yer alan online İBB trafik durumu isimli uygulamayı kullanarak her an anlık olarak İstanbul’daki tüm yollar üzerindeki gerçek zamanlı trafik durumu bilgilerini öğrenebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

İnternet üzerinde yer alan ve tüm vatandaşların herhangi bir üyelik gerçekleştirmelerine gerek olmadan ve tamamen ücretsiz olarak kullanabilme şansına sahip olabildiği İBB trafik durumu uygulaması üzerinde İstanbul haritasındaki tüm yollar açıksa yeşil, nispeten açık ise sarı ve kapalı ise kırmızı renk grafikler eşliğinde gösteriliyor. Bu şekilde İBB trafik durumu uygulaması üzerinden gerçek zaman trafik durum bilgisinin alınabilmesi sağlanıyor.

Haberin Devamı