Gazete Vatan Logo

HGS Bakiye Sorgulama Ve EGM Trafik Cezası İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmelisiniz

HGS bakiye sorgulama ile HGS etiketinizde ne kadar bakiye olduğunu öğrenebilirsiniz. EGM trafik cezası sorgulama hizmeti ile tüm trafik ve otopark cezalarınızı görüntüleyebilirsiniz. Detaylara bakalım.

HGS Bakiye Sorgulama Ve EGM Trafik Cezası İşlemlerinde Nelere Dikkat Etmelisiniz

Hızlı geçiş sağladığı için pek çok araç sahibi tarafından tercih edilmektedir. Hızlı bir şekilde geçiş imkanı sağlandığı ve geçiş ücretlerinde % 20’lik bir indirim avantajı olduğu için HGS için abone sayısı günden güne artmaktadır. Tüm vatandaşların araçları için abone olabileceği HGS için üstelik oldukça geniş bir seçenek bulunmaktadır. Anlaşmalı petrol ofisleri, bankalar ve PTT üzerinden yapılacak olan HGS başvurusu ile birlikte vatandaşlar kolay bir şekilde işlem yapabilmekte ve böylece abone olabilmektedir.

HGS SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

HGS CEZA SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI ÖDEME İÇİN TIKLAYINIZ

HGS kullanımında en önemli nokta bakiye sorgulama işlemlerinin düzenli olarak yapılmasıdır. Özellikle otomatik ödeme talimatı vermeyen aboneler HGS bakiye sorgulama yaparak bakiye hakkında bilgi sahibi olabilmek mümkündür. HGS bakiye sorgulama yapılması için PTT tarafından oluşturulan portala giriş yapılması gerekmektedir. Giriş sonrasında abonelik hakkında tüm detaylara ulaşılabildiği gibi HGS bakiye sorgulama da yapılabilmektedir. HGS bakiye sorgulamayapıldığında abonelik üzerinde geçiş için ne kadarlık bir ücretin kaldığı görülebilmektedir.

Haberin Devamı

Böylece geçiş yapacak araç sahipleri geçişiçin yeterli ücretin olup olmadığını HGS bakiye sorgulama ile kontrol edebilmektedir. Üstelik bakiye sorgulama sonrasında bakiyenin yetersiz olduğu görülürse, kolay bir şekilde HGS bakiye sorgulama sonrasında bakiye yükleme de yapılabilmektedir.

HGS bakiye sorgulama ve diğer işlemler için PTT üzerinden yapılacak olan işlemlerde herhangi bir ücret alınmadığı gibi üyelik de portal üzerinden alınabilmektedir. Bu bakımdan HGS aboneliği hakkında detaylı işlem yapmak isteyen ve ihtiyaç duyulduğu andan online olarak giriş yaparak kontrol yapmak isteyen araç sahipleri PTT’nin HGS portalını kullanabilir. Ayrıca ilgili sitede kaçak geçiş sorgulaması da yapılabilmektedir. Bu hizmette sadece plaka bilgisinin girilmesi yeterli olmaktadır.

EGM Trafik Cezası Sorgulama İşlemleri

Haberin Devamı

EGM trafik cezası sorgulama yapmak için Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından oluşturulan sayfaya giriş yapılmalıdır. Plakadan ceza sorgulama yapılmaktadır. Ayrıca egm portalına e devlet üzerinden de giriş yapılmaktadır. Ancak trafik cezası ödeme işlemleri internet vergi dairesi üzerinden yapılmaktadır.