Gazete Vatan Logo

Günahkar dizisi ilgiyle bekleniyor

Sezonun en farklı yapımlarından olması beklenen Günahkar dizisi yakında Fox tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Günahkar’ın başrollerinde genç kızların sevgilisi Seçkin Özdemir, Gülcan Arslan, Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. Günahkar’ın yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Senaryosunu Makbule Kosif, Nalan Merter Savaş, Gülsev Karagöz ve Özer Zafer Çetinel in yazdığı diziyi Berat Özdoğan yönetiyor. İntikamı için sıra dışı bir kahramana dönüşen bir doktoru canlandıracak olan Seçkin Özdemir uzun bir süre hastanelerde doktorlarla ve hastalarla zaman geçirdi. Özdemir, hasta ve doktorların davranışlarını izledi.

GÜNAHKAR DİZİSİ KONUSU

Ali Yusuf ve Aslıhan aynı mahallede büyüyen iki genç. Biri tıp fakültesinin dahi çocuğu, diğeri çalıştığı televizyon kanalında sansasyon yaratacak haberler yapma ve bu yolla “seçkin” ve tabi ki “zengin” olma peşinde genç bir kız. Ve bir gece onların hayatını altüst ederek değişiyor her şey! Ve masum bir adam yaşadığı ihanetin büyüklüğü ile giderek bir canavara dönüşüyor. Canavarların en korkuncuna: adil bir canavara!

GÜNAHKAR DİZİSİNİN ÇEKİMLERİ BAŞLADI

FOX’un yeni sezondaki iddialı dizilerinden ‘Günahkar’ın çekimleri başladı!

Haberin Devamı

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği ‘Günahkar’ın başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse, Gülcan Arslan, Zuhal Gencer, Çağrı Şensoy, Caner Tanrıverdi ve Korel Cezayirli gibi isimler yer alıyor. Ayrıca dizide birçok tecrübeli oyuncuda yer alacak…

Makbule Kosif’in kaleme alacağı ve yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturacağı ‘Günahkar’ yeni sezonda FOX’ta!

GÜNAHKAR DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ BELLİ OLDU

Yusuf Karakteri – Seçkin Özdemir

Saliha Karakteri – Gülcan Arslan

Aslıhan Karakteri – Hazal Filiz KüçükKöse

Kara Sado – Korel Cezayirli

Hacer – Zuhal Gencer

Gökhan – Çağrı Şensoy

Tuna – Caner Tanrıverdi

Fikret Bey – Alper Kut

Ela – Esra İşgüzar

Halil – Efe Tuncer

Meryem – Gülay Baltacı

Kenan – Hamdi Alp

Ayşe – Zümre Yalçınkaya

Ömer – Ömer Oktay Türe

GÜNAHKAR DİZİSİNE YENİ OYUNCU

Başrollerinde Seçkin Özdemir, Hazal Filiz Küçükköse ve Gülcan Arslan’ın rol aldığı, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, MF Yapım imzalı FOX’un yeni sezondaki iddialı dizi Günahkar’ın kadrosu şekilleniyor. Senaryosunu Makbule Kosif’in yazdığı dizinin kadrosuna daha önce İffet ve Firuze dizilerinde rol alan genç oyuncu Esra İşgüzar dahil oldu.

Haberin Devamı

İşgüzar, dizide Seçkin Özdemir’in canlandıracağı Ali Yusuf’un kardeşi Ela karakterini canlandıracak.

ÇEKİMLER BAŞLADI

FOX ekranlarında yeni bir dizinin hazırlıklarına başlandı. Günahkar dizisi başrollerinde Seçkin Özdemir ve Gülcan Arslan oynacağı öğrenildi. Süpervisörlüğünü M.Çağatay Tosun, Yönetmenliğini Berat Özdoğanın yapacağı Günahkar dizisinin çekimleri başladı.

Başrolünde Seçkin Özdemir’in yer aldığı MF Yapım imzalı, yeni sezonun iddialı dizilerinden Günahkar dizisi‘nin erkek başrol oyuncularından biri belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun’un oturacağı dizinin erkek başrollerinden biri, Best Model of Turkey 2014 Caner Tanrıverdi oldu.?

Son olarak Gülcan Arslan ve Hazal Filiz Küçükköse’nin dahil olduğu dizinin çekimleri Temmuz ayının ikinci haftasında başlayacak.

MF YAPIM’DAN GÜNAHKARLAR DİZİSİ

Haberin Devamı

MF Yapım’ın yapımcılığını yapacağı Bir Aşk Hikayesi dizisinin senaryosunu kaleme alan Makbule Kosif ve ekibinin kaleme alacağı Günahkar dizisi şaşırtıcı hikayesi ve karakterleriyle sezonun en iddialı işlerinden biri olacak.

Fox’ta Eylül ayında ekrana gelecek olan ve yapımcılığını MF Yapım’ın üstleneceği Günahkar dizisinin erkek başrol oyuncusu daha önce açıklanmıştı; Seçkin Özdemir.

M. Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğuna oturacağı ve Bir Aşk Hikayesi ekibinin senaryosunu kaleme alacağı Günahkar dizisinde kadın başrol oyuncunun Gülcan Arslan’ın olacağı söyleniyor.

Bu iddianın doğru olup olmadığı ilerleyen günlerde belli olacak.

Dizinin belli olan ilk oyuncusa da Atilla Saral oldu.

ATİLLA SARAL’DAN 2 PROJE

Assos’ta bulunan Salaş adlı sahil mekanını sezona hazırladığını belirten Atilla Saral ‘Kaçış adlı bir sinema filmim var, ayrıca Günahkar adlı yeni bir dizi gelecek orada rol alacağım’ dedi.

Assos’tan mecburiyetten geldiğini belirten Saral ‘Oralardan, İstanbul’a hiç gelesim yok ama ne yapalım’ şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Gülcan Arslan kimdir?

İlk olarak TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Sardunya Sokak” adlı dizide oynadı. Daha sonra 2008 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Sınıf” adlı dizide oynayan güzel oyuncu yine 2008 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan ”Hepimiz Birimiz İçin” adlı dizide rol aldı.

Aynı yıl atv ekranlarında yayınlanan ”Gurbet Kuşları” adlı dizide oynadı. 2009 yılında TRT1 ekranlarında yayınlanan ”Kafkas” adlı dizide boy gösterdi. 2010 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan ”Kahramanlar” adlı dizide oynadı.

İlk başrolünü ”Her Şeye Rağmen” dizisinde oynamıştır. 2012 yılında Star TV ekranlarında yayınlan ” Bir Çocuk Sevdim ” adlı dizide başrol oynadı.

2013 yılında 8. sezonuna başlayan Arka Sokaklar dizisinde Leyla Candaş karakterini canlandırıyor.

Dizi haricinde 2009 yılında Türkcell Nokia N71 ve Eti Çay Keyfi reklâmlarında oynadı.