Gazete Vatan Logo

E Okul VBS Veli Bilgilendirme Sistemi Ve MEB Giriş Sayfası

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenci takibi yapılabilmektedir. E okul VBS veli bilgilendirme sistemi girişi ve MEB e okul hizmetlerini incelemek için haberimizden yardım alabilirsiniz.

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi adı ile MEB tarafından online bir portal oluşturarak gerek öğrencilerin gerekse de velilerin okul durumu ile ilgili bilgi alınması mümkündür. Bu bakımdan okul takibi ile birlikte hem not bilgileri hem de devamsızlık durumları görüntülenebilmektedir. Eğer sizin de okulda öğrenciniz varsa e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi giriş ekranında öğrenci giriş bilgilerini kullanmanız gerekmektedir. Giriş olarak T.C. kimlik numarası ile birlikte öğrencilerin okuldaki numarasını kullanmalısınız. Böylece MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden öğrenci profilline giriş yapılabilmektedir. Giriş sonrasında ekranda yer alan menü üzerinden kolay bir şekilde hizmetlere erişim sağlayabilirsiniz. Sağladığınız erişim ile birlikte istediğiniz konu hakkında bilgi alabilirsiniz.

Devamsızlık Sorgulama

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi devamsızlık sorgulama ile birlikte öğrencilerin ne kadar devamsızlığı olduğu görülebilmektedir. Bu bakımdan devamsızlık seçimi seçilmesi yeterlidir. Seçim sonrasında öğrencinin hangi günlerde okula gittiği detaylı şekilde görüntülenmektedir. Böylece istediğiniz zaman MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden devamsızlık sorgulama yaparak devamsızlık için bilgi sağlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

E okul VBS veli bilgilendirme sistemi üzerinden yapacağınız diğer bir işlem de not bilgisi sorgulamadır. Not konusunda büyük bir ilgi bulunmaktadır. Hem öğrenciler hem de veliler için MEB e okul VBS veli bilgilendirme sistemi not sorgulamaile birlikte öğrencinin hangi derslerde başarılı olduğu, kaç puan aldığı ve ders için ortalamasının ne kadar olduğu görüntülenebilmektedir. Böylece notlar açıklandıkça e okul girişi sonrasında girilen notları takip edebilir ve böylece kolayca notları öğrenebilirsiniz. Tüm öğrenciler ve veliler için e okul üzerinden sunulan tüm hizmetlerden sizler de yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı