Gazete Vatan Logo

E Okul Öğretmen Girişi Ve MEB Personel İşlemleri

E okul öğretmen girişi yapılarak hangi işlemler gerçekleştirilir? E okul ve MEB personel işlemleriyle ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

E okul portalının oluşturulma fikrinde öğrenci ve öğrenci velilerin güncel olarak bilgi alması olduğu için e okul arka planında da sistemli olarak çalışılmaktadır. Öğrencilerin derslerine giren öğretmenler ve öğrencilerin okullarındaki yönetim tarafından yapılan veri girişi sayesinde e okul sorunsuz olarak işlemekte ve kişilerin bu konuda bilgi alması sağlanmaktadır. Bu doğrultuda da e okul öğretmen girişi gibi alanlar yoğun olarak kullanılmaktadır. Öğrenci ve yöneticiler tarafından yapılan e okul öğretmen girişi sayesinde veri girilecek olan alanlar açılabilmekte ve yönetim paneli üzerinden gerekli işlemler sağlanabilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ

MEBBİS GİRİŞ

MEB PERSONEL GİRİŞİ

Siz de yetkiliyseniz, e okul öğretmen girişi sonrasında bilgi girişine başlayabilirsiniz. E okul öğretmen girişi için üyelik bilgileri gerekli kişiler temin edilmektedir. Bu bakımdan üyelik oluşturma ya da başvuru yapma gibi durumlar söz konusu değildir.

E Okul Öğretmen Girişi Ekranı

MEB personel girişi için e okul sitesine giriş yapmanız gerekmektedir. İlgili site üzerinde sadece e okul öğretmen girişi değil, MEB e okul öğrenci girişi bölümü de bulunmaktadır.Bu bakımdan e okul öğretmen girişi ile ilgili işlemlerde direk portal ana sayfasına girilmesi yeterli olmaktadır.

Haberin Devamı

MEB e okul sitesinde yer alan öğrenci girişi bölümünden velilerin de yararlanması mümkündür. Veliler tarafından yapılacak olan giriş ile birlikte öğrencilerin okuldaki tüm durumu görüntülenmekte ve bu görüntülenme sonucunda da bilgi almak kolaylaşmaktadır. Kolay bir şekilde bilgi alınacak ve öğrenci takibi yapılacak olan e okul için istenildiği zaman giriş yapılabilmektedir. Bilgisayarlar ve akıllı cihazlar üzerinden yapılacak girişler ile birlikte güncel not bilgileri ve öğrencilerin devamsızlık durumları kolayca görülebilmektedir. Bu bakımdan e okul üzerinden büyük bir kolaylık da sağlanmış durumdadır. Kişilerin herhangi bir şekilde okula gitmesine ya da arama yapmasına gerek kalmaması için online olarak hizmetler sunulmuş durumdadır.

Haberin Devamı