Gazete Vatan Logo

Davutoğlu- Devlet Bahçeli görüşmesi

1 saat 45 dakika süren görüşme sona erdi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklama yapılacağı öğrenildi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüştü. Görüşme 1 saat 45 dakika sürdü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, saat 13.00'te başladı. Davutoğlu ile Bahçeli görüşme öncesi basın mensuplarına tokalaşarak poz verdi. Davutoğlu-Bahçeli görüşmesi daha önce belirlenen programda saat 14.00 olarak açıklanmıştı; fakat Meclis Genel Kurulu'nda boşalan RTÜK üyelikleri için yapılacak seçim nedeniyle bir saat öne alınarak 13.00'te görüşmeye başlanacağı duyurulmuştu.

HEYETLER BELLİ OLDU

Ak Parti ve MHP arasında yapılacak koalisyon görüşmelerinde parti liderlerine eşlik edecek isimler belli oldu.

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu, bugün saat 13.00'te koalisyon turları kapsamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM'de bir araya gelecek. Görüşmede Davutoğlu'na, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek, eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Milletvekili Ertan Aydın'ın eşlik edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

AK Parti ve MHP arasında gerçekleştirilecek koalisyon görüşmesinde MHP heyetindeki isimler de belli oldu.

AK Parti ile gerçekleşecek koalisyon görüşmesinde MHP heyetinde Genel Başkan Bahçeli'nin yanı sıra Genel Başkan yardımcıları Semih Yalçın ile Ahmet Kenan Tanrıkulu, Grup Başkanvekili Oktay Vural, Genel Sekreter İsmet Büyükataman ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kalaycı da hazır bulunacak.

Heyetlerden önce MHP'li Oktay Vural ile AK Partili Mahir Ünal Meclis'te bir araya geldi.