Gazete Vatan Logo

Cezaevindeki Veli Küçük!

Cezaevinde çektirdiği fotoğraflara VATAN ulaştı

Cezaevindeki Veli Küçük!

Ergenekon davasında iki kez ağırlaştırılmış hapse çarptırılan Emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük, cezaevinde ud çalıp, dini kitaplar okuyarak zaman geçiriyor.

Ergenekon davasında iki kez ağırlaştırılmış hapse çarptırılan Emekli Jandarma Tuğgeneral Veli Küçük'ün cezaevinde çektirdiği fotoğraflara VATAN ulaştı. Silivri Cezaevi’nde koğuş arkadaşı Avukat Kemal Kerinçsiz’le birlikte kalan Küçük, zamanını kitap okuyarak ve ud çalarak geçiriyor.


Kaldığı koğuşun duvarına M. Kemal Atatürk'ün fotoğrafını da asan Veli Küçük'ün, avukat Kemal Kerinçsiz ile birlikte kullandığı koğuşun ortak alanı adeta kütüphaneyi andırıyor. Koğuşunda bulunan kitaplıkta kızı Zeynep Küçük ile torununun fotoğrafı baş köşede dururken Küçük'ün okuduğu kitaplar arasında; Zekeriya Beyaz'ın kitapları ile"Dualar', 'İslam", 'Kürtleşen Türkler' ile 'Yahudi Türkler' gibi kitapların bulunması da dikkat çekiyor. Koğuşunda bulunan raflarda ilaçlarının olduğu da gözlenen Küçük'ün ziyaretine ise sık sık ablası Emine Küçük , eşi Necla Küçük, kızı Zeynep Küçük ve torunu gelerek Küçük'ü yalnız bırakmıyor.

Haberin Devamı