Gazete Vatan Logo

Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi

Caner Şahin kimdir, kaç yaşında, nerelidir? Soruları, Mucize Doktor dizisinin sevilen oyuncularından Hayal Köseoğlu’nun sosyal medya paylaşımları sonrası araştırılmaya başlandı. Köseoğlu sevgilisi Caner Şahin ile birlikte fotoğraflarını paylaştı, sosyal medya sallandı. Peki, Caner Şahin kimdir, yaşındadır? İşte detaylar…

Caner Şahin kimdir? | Mucize Doktor’un Açelyası Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin’in biyografisi

Caner Şahin kimdir? Sorusu günün en çok aranan soruları arasına girdi. Mucize Doktor’un Açelya Hemşiresi Hayal Köseoğlu’nun sevgilisi Caner Şahin ile pozlarını paylaşmasından sonra, Caner Şahin araştırılmaya başladı. İşte Caner Şahin hakkında merak edilenler…

CANER ŞAHİN KİMDİR?

26 Mayıs 1992 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Caner Şahin İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezundur. Anne ve babası öğretmen olan Caner Şahin ilk oyunculuk deneyimini Babam ve Ailesi dizisindeki Kadir karakteri ile yaşamıştır.

Tutsak, Nefes Nefese, Kardeşler gibi yapımlarda yer alan Caner Şahin en son Star TV ekranlarında yayınlanan Kuzgun dizisinde Kartal karakterine hayat vermişti.

Caner Şahin, 1.84 metre boyunda, 75 kilo ve İkizler burcudur.

Bir röportajında, Dostoyevski’nin ‘Karamazov Kardeşler’i kitabından çok etkilendiğini ve buradaki Ivan Karamazov’u oynamayı çok istediğini söylemişti.

OYNADIĞI DİZİLER

2019 – Kuzgun (Kartal) (TV Dizisi)
2019 – Kardeşler (Ramazan) (Sinema Filmi)
2018 – Nefes Nefese (Salih) (TV Dizisi)
2017 – Tutsak (Bahadır) (TV Dizisi)
2016 – Babam ve Ailesi (Kadir) (TV Dizisi)

Haberin Devamı

SİNEMA FİLMİ

Kardeşler

TİYATRO

Hayvanat Bahçesi Öyküsü
Kel Şarkıcı

ÖDÜL

25. Uluslararası Adana Film Festivali / En İyi Erkek Oyuncu / Kardeşler / 2018