Gazete Vatan Logo

Çağla Tuğaltay cinayeti nedir? 2000 yılında işlenen cinayetin ayrıntıları nelerdir?

2000 yılında boğazı kesilerek öldürülen 15 yaşındaki Çağla Tuğaltay dosyası yeniden araştırılmaya başladı. Çağla Tuğaltay cinayetinin dosyası 6 ay sonra kapanacak. Anne Gülnur Saygı Müge Anlı 6 ay kala Müge Anlı’nın programına katılarak, canlı yayınında, 'Görgü tanığı varsa lütfen konuşsun' diyerek yardım istedi. Peki, Çağla Tuğaltay cinayeti nedir?

Çağla Tuğaltay cinayeti nedir? 2000 yılında işlenen cinayetin ayrıntıları nelerdir?

Müge Analı Çağla Tuğultay olayı ile ilgili son dakika gelişmeleri ilgiyle takip ediliyor. Müge Anlı’da Çağla Tuğaltay olayı nedir? Çağla Tuğaltay katili kim? Çağla Tuğultay son durum ne? gibi sorular yoğun bir şekilde aranıyor. 5 Haziran 2000'de İstanbul Şişli'de öldürülen 15 yaşındaki Çağla'nın katili 6 ay içinde bulunmazsa cinayet dosyası kapanacak. Müge Anlı cinayet dosyasını yeniden araştırmalara başladı. Çağla Tuğaltay'ın annesi bugün Müge Anlı'ya katılarak kızının katilinin bulunmasını istedi.

MÜGE ANLI’DAKİ ÇAĞLA TUĞALTAY OLAYI NEDİR?

Çağla Tuğaltay 15 yaşındayken okul dönüşü evlerinde boğazı kesilerek öldürüldü. Çağla'nın tırnaklarındaki deri ve tüy artıklarından DNA'sı tespit edilen katilin kimliği belirlenemediği için cinayetin dosyası faili meçhul kaldı. Dosyanın zaman aşımıyla kapanmasına sadece altı ay var.

15 yaşındaki Çağla, Levent Kız Meslek Lisesi'nde okuyordu. Çocuk gelişimi bölümü birinci sınıf öğrencisiydi. Çalışkandı ve hayalleri vardı. Çocukları çok seven Çağla henüz beşinci sınıftayken ailesine yuva öğretmeni olmak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

ÇAĞLA TUĞALTAY OLAYINDA SON DURUM NE?

Müge Anlı'ya gelen ihbardaki şüpheliden kan örneği alındı ve Çağla Tuğaltay cinayetinde sonuç bekleniyor. 6 ay içerisinde Çağla'nın katili bulunmazsa dava dosyası kapanacak.

Öte yandan Müge Anlı, Çağla Tuğaltay cinayetinde çok sayıda ihbar aldıklarını, emniyetin 3 kişi üzerinde durduğunu ancak özellikle çok sayıda tecavüz vakasından içeri giren bir şahıs üzerinde durulduğunu belirtti.