Gazete Vatan Logo

Bu akşam Survivor var mı? 29 Şubat Cumartesi günü Suvivor yayınlanacak mı?

İDLİB'deki hain saldırıda 33 Mehmetçik'imizin şehit olmasının ardından Survivor 2020 yarışmasının bugün de olup olmayacağı merak ediliyor. Acun Ilıcalı, dün şehitlerimiz için başsağlığı dilerken, TV8’in yayın akışını değiştirdi. Peki, Bu akşam Survivor var mı? 29 Şubat Cumartesi günü Suvivor yayınlanacak mı?

Bu akşam Survivor var mı? 29 Şubat Cumartesi günü Suvivor yayınlanacak mı?

İdlib'deki 33 askerimizin şehit olmasının ardından Acun Ilıcalı da birçok kanalın yaptığı gibi program yayın akışında değişikliğe gitti. TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un dün akşam yayınlanacak yeni bölümü yayın akışından çıkartıldı. Peki, Survivor bu akşam var mı? Survivor 2020'nin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacak?

Survivor 2020, bu yıl pazartesi, salı, cuma, cumartesi ve pazar günleri ekranlara geliyor. Dün yayın akışından çıkarılan Survivor programının ilerleyen günlerde yayınlanıp yayınlanmayacağına dair bir açıklama yapılmazken, TV 8’in 29 Şubat Cumartesi yayın akışında Survivor yarışması görülüyor.

BU AKŞAM SURVİVOR VAR MI?

Öte yandan hain saldırıda şehit olan Mehmetçiklerimiz için Acun Ilıcalı da sosyal medya hesabı Instagram'dan baş sağlığı mesajı yayımladı.

Acun Ilıcalı paylaşımında, ''Başımız sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Allah tüm milletimize sabır versin'' sözlerine yer verdi.