Gazete Vatan Logo

BİMER başvuru ve sorgulama!

BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi artık vatandaşlarımızın sıkça kullandığı bir işlem haline gelmiştir. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için hiç bir resmi kuruma gitmenize gerek yoktur. Kolay bir şekilde BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemini internet aracılığı ile kolayca gerçekleştirmeniz mümkündür.

BİMER başvuru ve sorgulama!

Günlük işlerimizden dolayı bazı resmi işlemlerimizi gerçekleştirirken vakit kaybı yaşamamız ve hatta aksatmamız mümkündür. Çalışanların hemen hemen hiç fırsat bulamadığı bu işlemleri gerçekleştirmek için resmi mesai saatleri göz önünde bulundurmaları gerekmektedir. Bu yüzden günlük işlerimizi aksatmak pahasına gittiğimiz resmi kurumlarda işlemlerimizde her seferinde tek gitmede bitmemektedir. Bu nedenden dolayı insanlar vakit anlamında sıkıntı yaşamaktadırlar. Bu vakit kaybı kurum önlerinde oluşan uzun kuyruklar nedeni ile giderek artmaktadır. Ve her zaman karşımıza muhatap bulabileceğimiz biri de bulunmayabilir.

BİMER BAŞVURU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Örneğin bir kurum ya da kuruluştan şikayetçi olacağınız zaman bunu kime ileteceğini bilemeyebilirsiniz. Ve sizlere bu anlamda yardımcı olacak birini de her zaman bulamayabilirsiniz. İstek ve şikayetlerinizi de dile getirmek ve bir şeylerin düzelmesini istememiz ise bu ülkede yaşadığımız sürece ve vatandaşlık görevlerini yerine getirdiğimiz süre boyunca en doğal haklarımızdan biri sayılmaktadır Ancak şikayetçi olduğunuz kurum ya da kuruluşa şikayetinizi ilettiğiniz zaman her zaman üst mevkilere ulaşmamakta ulaşsa bile zaman zaman ciddiye de alınmamaktadır. Bunun için yapmanız gereken işlem ise sizlerin dileklerini ve şikayetlerini ciddiye alacak bir kurum aramaktır. Ancak artık böyle bir arayışa girmenize gerek yoktur. Sizlere oldukça yardımcı olacak şikayetlerinizi ciddiye alacak ve ilgili makamlara ulaştıracak resmi bir birim vardır. Bu resmi birim ise BİMER’dir. BİMER sayesinde şikayetlerinizi kolay bir şekilde iletebilir ve şikayetiniz ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. Ve sizler ile oldukça yakından ilgilenecek bu birim sizlere hiç bir vatandaşı kayırmaksızın adaletli bir hizmet sunmaktadır. Oldukça eşit bir sistemi olan BİMER e başvurmak için ise hiç bir kuruma gitmeye gerek yoktur. Bu hizmeti BİMER sizlere online olarak sunarak sizleri günlük işlerinizden alıkoymayarak zaman kaybı yaşamınız da önlemiştir. BİMER Başvuru için öncelik ile internet bağlantısının olduğu herhangi bir akıllı cep telefonundan veya bilgisayardan internet erişimi sağlayın. Bu hizmet ayrıca siz değerli vatandaşların hakkını araması için ve daha refah bir düzeyde yaşayabilmenizi sağlamak için ücretsiz olarak verilen bir hizmettir. Bu hizmetten tüm vatandaşlar yararlanabilmektedir. Hiç bir şartta gözetmeksizin şikayetlerinizi ve dileklerinizi 7/24 gerçekleştirebilmeniz mümkündür. İnternet erişimi sağladığınız cihazdan resmi BİMER Başvuru ve Sorgulama web sayfasına ulaşın. Karşınıza açılacak olan sayfada başvuru kısmına tıklayarak şikayetinizi anlaşılır bir dille yazabilirsiniz. Daha sonra sizlere mail olarak atılacak olan başvuru takip numarası ile beraber de şikayetiniz ile ilgili tüm gelişmelerden de haberdar olabilirsiniz. Ana sayfada bulunan sorgulama butonuna tıklayarak takipte kalabilirsiniz. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için yapmanız gereken işlemler işte bu kadar pratiktir. BİMER Başvuru ve Sorgulama işlemi için yaptığınız tüm işlemlerden sizlerden hiç bir ücret talep edilmeyecektir. Uzman kadrosu ile BİMER Başvuru ve Sorgulama birimi sizlerin yaşam kalitesini artırarak daha refah bir düzeyde yaşamanızı sağlamaya çalışmaktadır.

Haberin Devamı