Gazete Vatan Logo

ATV yayın akışında bugün neler var? - 16 Ağustos Çarşamba

ATV 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı sabah saatlerinde Kahvaltı Haberleri ile başlıyor. Kahvaltı Haberleri’nin ardından yerli dizi Kertenkele ekrana geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Seviyor Sevmiyor ve Kırgın Çiçekler dizilerinin tekrar bölümleri yayınlanıyor. Akşam kuşağı vakitlerinde yabancı sinema filmi Thor yayın akışında yerini alıyor. Ardından 3 Kuşak 1 Cevap eğlence programı yayın akışına giriyor. Gece kuşağında ise tekrar bölümlerine yer veriliyor. ATV 16 Ağustos Çarşamba günü yayın akışıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ATV yayın akışında bugün neler var? -  16 Ağustos Çarşamba

06.30’da yayın akışı Benim Annem Bir Melek komedi yerli dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Evin annesi Neriman’ın yaptıklarını görünce şaşıracaksınız. Benim Annem Bir Melek yerli dizisi bittikten hemen sonra Kahvaltı Haberleri ekrana geliyor. Sabah saatlerinde haberlere ilişkin her şeyi Kahvaltı Haberleri programında bulabilirsiniz. Ardından ATV ekranlarının sevilen komedi dizisi Kertenkele’nin 55. Bölüm tekrarı yayına giriyor. Her bölümünde komik sahnelerin hız kesmeden devam ettiği Kertenkele 10.00’da ATV ekranlarında!

ATV YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da atv Gün Ortası yayın akışında yerini alıyor. Atv Gün Ortasında güne dair son dakika gelişmeleri izleyicilere aktarılıyor. Ardından Seviyor Sevmiyor yerli dizisi ATV ekranlarında yayınlanıyor. Romantik komedi olan dizide çocukluk aşkları birbirlerini buluyor. Seviyor Sevmiyor’dan sonra ise Kırgın Çiçekler 87. Bölüm tekrarıyla yayına giriyor. Banu’nun, Kader’e olan hırsı geçmemiştir ve hain planlarına devam etmektedir. Kırgın Çiçekler 87. Bölüm 15.30’da ATV’de!

Haberin Devamı

19.00’da atv Ana Haber bülteni yayın akışına giriyor. ATV’nin habercilik anlayışını hız kesmeden sürdüren atv Ana Haber’de tüm haberleri görebilirsiniz. atv Ana Haber’in adından yabancı sinema filmi Thor yayınlanacaktır. Thor’da uygunsuz tavırlarından dolayı cezalandırılmak için dünyaya gönderilen bir savaşçı bulunuyor. Kendi dünyasının en kötü adamı dünyayı ele geçirmek için gelince Thor güçlerinin farkına varacaktır. Yabancı sinema filmi Thor’u 20.00’da ATV ekranlarında bulabilirsiniz.

22.10’da 3 Kuşak 1 Cevap eğlenceli yarışma programı yayınlanıyor. 2 farklı ailenin 3 farklı kuşaktan katılan bireyleri yarışmada kıyasıya yarışıyorlar. Her bireye kuşağının dışından sorular soruluyor ve doğru cevaplar vermesi bekleniyor. Yarışma boyunca topladığı para kazanan takımın ödülü oluyor. 3 Kuşak 1 Cevap programının ardından akşam kuşağında yayınlanan yabancı sinema filmi Thor kaçıranlar için tekrar yayınlanıyor.

02.50’de S.H.I.E.L.D Ajanları 14. Bölüm tekrarıyla yayınlanacak. Her bölümde farklı olayları çözen S.H.I.E.L.D Ajanları’nın karşısına bu bölümde karmaşık olaylar çıkıyor. Bakalım bu bölümde de ajanlar olayı çözebilecekler mi? Ardından yine S.H.I.E.L.D Ajanları dizisinin 15. Bölümü yayınlanacaktır. Yayın akışının kapanışını ise akşam kuşağında yer alan 3 Kuşak 1 Cevap programının tekrar bölümü yapacaktır.

Haberin Devamı