Gazete Vatan Logo

Araç Hasar Kaydı Sorgulama ile Kaza Bilgilerini SMS ile Öğrenebilirsiniz

Araç hasar kaydı sorgulama uygulamasını sigorta bilgi merkezi aracılığı ile sms olarak öğrenebilirsiniz. Araç sorgulama için yapmanız gereken sadece plaka bilginizi yollamak. Araç hasar sorgulama detaylarına bakalım.

Araç Hasar Kaydı Sorgulama ile Kaza Bilgilerini SMS ile Öğrenebilirsiniz

Araçların yaptığı kazalar araçlarda ciddi hasarlara yol açabilmektedir. Ağır hasarlı, pert kaydı gibi etiketler ile araçlar çeşitli sınıflar altında ele alınabilmekte ve sınıflandırılabilmektedir. Vatandaşlar almak istediği ya da almayı düşündüğü araçlar için araç hasar kaydı sorgulama yapabilir. Yapılacak tramer kaydı sorgulama ile birlikte araçlar için hasar durumu hakkında bilgi alınması mümkündür. Bu açıdan herhangi bir sorun yaşamadan sizler de kolay bir şekilde araç hasar kaydı sorgulama yapabilir ve böylece araçların hasar durumunu görüntüleyebilirsiniz.

Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerinin yapılabilmesi için Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi tarafından sunulan hizmetlerden yararlanılması gerekmektedir. Bu doğrultuda vatandaşların sadece araç plakası üzerinden kolay bir şekilde tramer kaydı sorgulama yapması mümkündür. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerinde araç plakasının 5664 numaralı SMS servisine gönderilmesi yeterli olacaktır. Yapılacak olan sorgulama sonrasında araçların ne kadarlık bir hasar aldığı, hangi tarihlerde kaza yaptığı belirtilmektedir ve vatandaşlar kolay bir şekilde bu sayede araçların hasar durumunu öğrenebilmektedir.

Haberin Devamı

ARAÇ BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ!

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ !

Cep telefonları üzerinden yapılması gereken tramer kaydı sorgulama işlemlerinde operatör gibi herhangi bir kriter bulunmamaktadır. Ortak bir hizmet servisi olan 5664 üzerinden tüm operatör aboneleri kolay bir şekilde sorgulama yapabilmektedir. Vatandaşların bu konuda dikkat etmesi gereken tek nokta işlemlerin ücreti bir şekilde kullanıma sunulmuş olmasıdır. Yapılacak olan her türlü sorgulama işleminde 4 TL’lik bir işlem ücreti tahsil edilmektedir. Faturasız hat sahiplerinden hemen tahsil edilen ücretler, faturalı hat sahiplerinin faturalarına yansıtılmaktadır. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi üzerinden sadece tramer kaydı sorgulama değil, araçlar için farklı konularda da sorgulama yapılması mümkündür. Bunun için hizmet sayfasını ziyaret ederek, sorgulamalar ile ilgili bilgi almanız gerekmektedir.

Haberin Devamı