Gazete Vatan Logo

Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar mı? Twitter kullanıcısı Ankara Kuşu kimdir, Oktay Yaşar kimdir? (Ankara kuşu gözaltına alındı)

Ankara Kuşu isimli twitter kullanıcısının FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındığı duyuruldu. Twitter'da Ankara Kuşu hesabını yönettiği iddia edilen kişinin ise Oktay Yaşar olduğu belirtildi. Gözaltına alınmasının açıklanmasından sonra Ankara Kuşu kimdir? Ankara Kuşu Oktay Yaşar mı? Oktay Yaşar kimdir? soruları sık sık sorulmaya başlandı.

Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar mı? Twitter kullanıcısı Ankara Kuşu kimdir, Oktay Yaşar kimdir? (Ankara kuşu gözaltına alındı)

Ankara Kuşu yöneticisi Oktay Yaşar mı? Twitter kullanıcısı Ankara Kuşu kimdir, Oktay Yaşar kimdir? soruları günün en çok aranılan soruları arasına girdi. Twitter'da oldukça yüksek bir takipçi sayısına sahip olan ve hesabı askıya alınan Ankara Kuşu gözaltına alınıdı. FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Ankara Kuşu hesabını yöneten ismin ise Oktay Yaşar olduğu iddia edildi. Olayların ardından birçok arama motorlarına yöneldi. Oktay Yaşar kimdir?

OKTAY YAŞAR KİMDİR?

Gebze'de bir dönem yerel gazetecilik yapan Oktay Yaşar, 2016 senesine kadar bariyertv isimli haber sitesini yönetiyordu. Oktay Yaşar'ın sahibi olduğu iddia edilen Ankara Kuşu isimli Twitter hesabının 500 binden fazla takipçisi bulunuyordu.