Gazete Vatan Logo

Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı)

Amasya'da hangi parti kazandı sorusunun yanıtı merak ediliyor. 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili genel seçim sonuçlarına göre Amasya seçim sonuçları 2023 gazetavatan.com seçim sayfasında anlık olarak yer alacak. Amasya partilen oy oranları ve açılan sandık sayısı bilgilerinin yanısıra Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da yer alacak. 07:00'da başlayacak oy vermek işlemi 17:00'da bitecek. YSK yasaklarının kalkacağı saat olan 21:00'dan sonra son dakika seçim haberleri ve anlık veriler yayınlanmaya başlayacak. Amasya ilçe seçim sonuçlarına göre Amasya'da hangi parti kazandı? 14 Mayıs seçimlerinde Amasya Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu?

Amasya canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Amasya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy dağılımı (Amasya hangi parti kazandı)

14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Amasya Cumhurbaşkanı seçim sonuçlarıyla birlikte açıklanıyor. Amasya ilçe seçim sonuçlarının Amasya ili seçim sonuçlarını etkileyeceği Cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri canlı olarak gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak. Açılan sandık sayısı, partilen oy oranları, Cumhurbaşkanı seçimi oy sayıları anbean bu sayfada yer alacak.

YSK seçim yasaklarının kaldırılmasıyla birlikte oy sayımına geçilecek. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri 14 Mayıs 2023'te yapılacak.

AMASYA SEÇİM SONUÇLARI 2023 - AMASYA CANLI OY ORANLARI

Amasya AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi oy oranları bu sayfada yer alacak. Göynücek seçim sonuçları, Gümüşhacıköy seçim sonuçları, Hamamözü seçim sonuçları, Merkez seçim sonuçları, Merzifon seçim sonuçları, Suluova seçim sonuçları, Taşova seçim sonuçları gazetavatan.com seçim sayfasında canlı olarak yer alacka.

AMASYA SEÇİM SONUÇLARI 2023 İÇİN TIKLAYINIZ

AMASYA CUMHURBAŞKANI SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Haberin Devamı

Son dakika seçim haberleri ve anlık verilere buradan ulaşabilirsiniz.

AMASYA 2018 Seçim Sonuçları OY ORANI

Amasya toplam seçmen sayısı: 246.896

Kullanılan oy: 225.566

Geçerli oy:227.578