Gazete Vatan Logo

Gözüne gelen golf topu kör etti

Fransa'da düzenlenen Ryder Cup'ı izleyen bir kadın seyircinin gözüne gelen top kör olmasına neden oldu.

Gözüne gelen golf topu kör etti

Mısır’dan Fransa’ya giderek ABD’li ve Avrupalı golfçülerin yarıştığı Ryder Cup’ı izlemek isteyen Corine Remande’nin kafasına golf topu isabet etti. Bayılan kadının gözünün patladığı ortaya çıktı. Sağ gözü görmeyen kadın, “Dava açacağım” dedi.

49 yaşındaki kadın maçı izlerken golf oyuncusu Brooks Koepka’nın vurduğu top kafasına top çarptı. Ne olduğunu anlayamayan diğer izleyiciler ve sağlık ekipleri genç kadına müdahale etti. Olay yerinde fenalaşan ve sağ gözüne bandaj yapılan kadın hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikeyi atlatan Remande’nin sağ gözünü kaybettiği açıklandı. Doktorlar, gözünün topun şiddetiyle birlikte “patladığını” ve genç kadının kafatasında çatlak olduğunu ifade etti. Remande ise turnuvayı organize eden kurum ve kuruluşlara dava açacağını duyurdu.

Sağ gözünü kaybeden kadın, “Hiçbir görevli bizi uyarmadı ya da olmamamız gereken bir yerde durduğumuzu söylemedi. O kadar hızlı oldu ki hiç acı hissetmedim. Bir anda kanlar içinde kaldım. Organizasyonu yapanlar sorumludur ve onlara kesinlikle dava açacağım” dedi.

Haberin Devamı