Gazete Vatan Logo

Girişimci Tan Sipahi'den hayat kurtaran uygulama!

Yazılım alanında eğitim alan genç girişimci Tan Sipahi, "e- ilaç sağlık" uygulaması geliştirdi. Bu uygulama ile hastalar istedikleri ilacın hangi eczanede olduğunu görebilecek ve vakit kaybetmeden ihtiyaç duydukları ilaçlar hastalara tedarik edilecek.

Girişimci Tan Sipahi'den hayat kurtaran uygulama!

Girişimci Tan Sipahi, vatandaşların en çok ihtiyaç duyduğu sağlık alanında bir program geliştirdi. AppStore ve GooglePlay'den akıllı telefonlara indirilebilecek "e- ilaç sağlık" uygulamasıyla hastalar istedikleri ilacın hangi eczanede olduğunu görüp vakit kaybetmeden ihtiyaç duydukları ilaca ulaşabilecek. Uygulamanın yazılımcısı Tan Sipahi, acil kan ihtiyacı olanların da bu uygulamadan faydalanabileceklerini belirtti.

DAHA HIZLI BULACAKLAR

Uygulama hakkında bilgi veren Sipahi,"Yurtdışındaki yazılım ve uygulama üzerine teknoloji fuarlarını gezip oralardan da faydalandık.Yakın zamanda ülkemizebir çok sektörde kolaylık sağlayacak yeni uygulamalar kazandıracağız. Sağlık üzerine olan uygulamamız tamamlanma aşamasına geldi. Yakın zamanda piyasaya sunacağız. İnsanlar bu programı AppStore ve GooglePlay'den akıllı telefonlarına indirecek ve kolayca üye olduktan sonra ihtiyacı olan ilaçlara daha hızlı erişecek. Acil bulmaları gereken kanı da daha hızlı bulacaklar." dedi.

GELİRİN YARISI BAĞIŞLANACAK

Haberin Devamı

Tan Sipahi, e-sağlıktan elde edeceği gelirin yarısını da kuracağı 81 vilayet vakfına bağışlayacak. Bu vakıf aracılığıyla da ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını giderecek.