Gazete Vatan Logo

Genç tekniker trafik kazasında öldü

Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü cerrahi tekniker 22 yaşındaki Emrah Karaca öldü. Karaca'nın sosyal paylaşım sitesinden, "Belki kaza geçirerek, belki uykuda, belki bir gün öleceğim" yazılı paylaşımda bulunduğu görüldü.

Genç tekniker trafik kazasında öldü

İstanbul'da Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde cerrahi tekniker olarak çalışan Emrah Karaca, Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde bulunan ailesini ziyarete geldi. Karaca, dün gece kullandığı 59 SB 793 plakalı otomobille, Uluman Mahallesi mevkisinde Fehim Demirok yönetimindeki şarap yüklü 59 SE 291 plakalı kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada ağır yaralanan Karaca'ya ilk müdahaleyi olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptı. Ambulansla Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emrah Karaca, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Kazada, kamyon sürücüsü Fehim Demirok ise hafif yaralandı.

Kazada ölen genç cerrahi tekniker Karaca'nın sosyal paylaşım sitesinden 2 yıl önce trafik kazasına ilişkin yaptığı paylaşım dikkat çekti. Karaca'nın, "Belki kaza geçirerek, belki uykuda, belki bir gün öleceğim. İşte o günden sonra üzülmen gereken tek şey; bir daha benim gibi seni kimse düşünmeyecek" yazdığı görüldü.